• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe krijg ik whatsapp op mijn nieuwe telefoon

Gegevens
Gemaakt door: 09.09.2019
Auteur: Majida
Bekeken: 628

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je telefoon maakt dan een reservekopie: je chatgeschiedenis wordt nu geüpload naar iCloud. Ook is er recentelijk een belfunctie toegevoegd aan WhatsApp, zodat er makkelijk onderling gratis gebeld kan worden. Je account zal automatisch verwijderd worden wanneer je succesvol de Wijzig nummer-functie gebruikt.

Alles wat je moet weten over WhatsApp WhatsApp is een geliefde manier van communiceren geworden. Dit keer kies je voor de optie om de back-up te uploaden naar de Google Drive die verbonden is aan je Google-account.

De cookies die SeniorWeb plaatst bevatten geen persoonsgegevens. Installeer daarna WhatsApp op je iPhone die je vanaf nu wil gaan gebruiken en vul je telefoonnummer in. Je kunt hier zelf instellen hoe vaak je telefoon alle chats voor je bewaart en ook handmatig een back-up maken. Meer informatie over het overzetten van je chats op: Android iPhone Windows Phone Na het veranderen van je telefoon Zorg ervoor dat je alle data verwijdert voordat je je telefoon weggeeft.

Huawei P30 lite. En dat is niet voor niets. Denk ook aan het leeghalen van je SD-kaart. Mede-oprichter van Telefoonabonnement. Wat betekenen deze knoppen. Lees ook:   De WhatsApp-groepsgesprekken overzetten naar een nieuw nummer.

Wanneer je op je volgende toestel WhatsApp hebt geïnstalleerd en je telefoonnummer is bevestigd, zal WhatsApp vragen of je de back-up uit je Google Drive wil installeren. Volgende Malware op je Android-toestel: voorkomen, herkennen en verwijderen. Wie zijn telefoon terugzet naar fabrieksinstellingen, WhatsApp wist of een nieuwe telefoon in gebruik neemt, is zijn WhatsApp-gesprekken kwijt.
 • Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon, open de app en ga naar "instellingen". Ga daarvoor als volgt te werk:.
 • Op je telefoon vind je standaard de chatgeschiedenis van de laatste 7 dagen. Facebook Instagram Pinterest YouTube.

/ Algemeen

Wanneer je van type telefoon verandert en niet hetzelfde telefoonnummer behoudt, kan je WhatsApp downloaden op je nieuwe telefoon en je telefoonnummer verifiëren. Motorola G7-serie nader bekeken. Heeft WhatsApp alleen maar voordelen?

De dienst is inmiddels dermate uitgebreid dat andere berichtendiensten de snelheid van ontwikkeling niet meer kunnen bijbenen en dus achterblijven. Sony Xperia 1 Met abonnement los toestel. WhatsApp gesprekken overzetten van een Android-telefoon naar een nieuwe Android-smartphone is eveneens niet heel erg moeilijk. Huawei Mate 20 Pro Met abonnement los toestel.

 • Installeer Wazzap Migrator op je telefoon.
 • ThePhoneShopper maakt gebruik van van functionele-, analytische- en tracking-cookies om de website te verbeteren. Motorola G7-serie nader bekeken.

Alles over prepaid Bij een prepaid abonnement betaalt de afnemer vooraf. Hartelijk dank voor uw medewerking? Ga vervolgens naar www. De applicatie wordt nu gedownload. Android Planet laat je zien hoe dat moet, met een lokale back-up of via Google Drive. Je hoeft dus alleen WhatsApp op je nieuwe telefoon te downloaden en je nummer te verifiren.

WhatsApp gesprekken overzetten iPhone/iOS

Kies ervoor om dat direct te doen, en wacht totdat het terugzetten van de back-up voltooid is. In beide gevallen krijg je vervolgens te zien wanneer de laatste back-up gemaakt is. Tik vervolgens op 'Instellingen' en 'Chats', waarna je in het menu moet komen waar je op 'Chat back-up' dient te drukken.

Xiaomi Pocophone F1 Met abonnement los toestel.

Zelfde type telefoon Je blijft gebruikmaken van eenzelfde type telefoon wanneer je bijvoorbeeld van een Android-telefoon naar een andere Android-telefoon overstapt. Dit zorgt ervoor dat niemand bij je persoonlijke gegevens kan wanneer iemand anders je telefoon krijgt, hoe krijg ik whatsapp op mijn nieuwe telefoon. Als het jou gelukt is om dit probleem op te lossen, dan horen we het graag. Gerelateerde artikelen Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol.

Je whatsapp bericht buitenlands nummer misschien je berichten meenemen naar je nieuwe telefoon wanneer je naar eenzelfde type telefoon gaat.

Oppo Reno 10x Zoom. Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude Sony Xperia 1 Met abonnement los toestel.

 • Nu verschijnt er een lijstje met mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.
 • Op het moment dat je een nieuwe smartphone koopt, wil je waarschijnlijk een hoop informatie overzetten van je oude naar je nieuwe telefoon.
 • Gebruik je een Android toestel?
 • Wil je fresh beginnen op je nieuwe toestel, maar wil je toch ook je oude gesprekken bewaren?

Mede-oprichter van Telefoonabonnement. Gelukkig zijn er verschillende manieren om ervoor te zorgen dat ook je nieuwe smartphone over je WhatsApp-data beschikt. Dan hoef je alleen maar je Google Drive-backup te herstellen. In het geval dat je gaat overstappen naar een ander toestel doe je het tweede.

Naast het vergrootglas. Whatsapp downloaden via de Google Playstore Zoals ik hierboven al aangaf is WhatsApp een gratis applicatie. Als je je foto's ook wil meenemen vanuit je gespreksgeschiedenis moet je niet vergeten om het bestand net.

Advertenties en adblockers

Om WhatsApp te kunnen gebruiken moet je eerst de applicatie downloaden. Dan leggen wij je in dit artikel graag uit hoe het precies werkt en hoe je het kunt installeren. Nadat je het bestand op je Android-toestel hebt gezet, doet de WazzapMigrator-app de rest.

Wie weet is WhatsApp de boosdoener.

Met iets als WhatsApp wil je echter geen risico lopen. Voor dat je gegevens gaat overzetten is het zaak een backup te maken van je WhatsApp-geschiedenis? Op deze manier heb je geen andere apps nodig en hoef je ook niet in mapjes te gaan zoeken naar je gesprekken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.09.2019 11:58 Michèlle:
   De chat-app maakt iedere ochtend automatisch een back-up en bewaart deze in de WhatsApp-map op je Android-toestel. Er volgt nu een scherm waarin je je accountgegevens kunt invullen.

   10.09.2019 11:28 Mateusz:
   Je zult zien dat je hele gespreksgeschiedenis van je iPhone naar je Android smartphone is overgezet. Oppo Reno.

  Ten anker

  Vond