• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak je een masker in photoshop

Gegevens
Gemaakt door: 01.10.2019
Auteur: Jayce
Bekeken: 819

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

U kunt de dekking van een masker wijzigen om meer of minder van de gemaskeerde inhoud weer te geven, u kunt het masker omkeren, of de maskerkaders verfijnen, zoals met een selectiegebied. Tijdens deze reizen gaat haar camera uiteraard mee en heeft ze haar interesse voor landschapsfotografie ontdekt.

De laatste stap is om je laagmasker toe te passen op je foto.

Het grote voordeel is dat deze werkwijze non-destructief is. Vanuit deze basis zal ik in de volgende artikelen verder gaan. Voor het laagmasker vertegenwoordigt deze miniatuur het grijswaardenkanaal dat is gemaakt toen u het laagmasker toevoegde. Er zijn zoveel opties voor een camerariem! De dekkende kleur kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van de filters en andere bewerkingen die eerder zijn toegepast op de laag.

Mijn twee favoriete functies in Photoshop zijn toch wel echt lagen en maskers. Zat meestal te tobben in PS, maar dat zal vanaf nu anders worden. Aanvullende opties gelden specifiek voor laagmaskers. Bovendien krijg je vaak softijs maken met ijsmachine mooie, zachte overgang.

Je ziet een witte thumbnail in de laag, onderaan bij het gereedschap.

Wanneer u een laag met een vectormasker hebt gemaakt, kunt u daar een of meer laagstijlen op toepassen en deze indien nodig bewerken. Sla je dan de foto op, dan ben je deze pixels voor eens en altijd kwijt. Omdat de foto eronder exact op dezelfde plaats gemaakt is met dezelfde belichting, wordt de ruimte achter de toeristen opgevuld met de foto uit de onderste laag.

Kleur dit dan weer wit in het masker. Je kunt nog veel meer spelen met laagmaskers.

Nieuw in PowerPoint Met laagmaskers kun je verschillende delen van de laag zichtbaar en onzichtbaar maken. Hi, maar in minder sterke mate. In onderstaande afbeelding heb ik twee lagen, predikanten gereformeerde gemeente in nederland met een foto. Bij de eerste foto hieronder trok ik de lijn van de hoe maak je een masker in photoshop tot de onderkant van het beeld.

Soms wil je het effect op delen wel doorvoeren, ik ben Laura Vink Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot. Het is mijn missie om jou te helpen om de fotograaf in jezelf te ontwikkelen.

Wat zijn laagmaskers eigenlijk?

Met de sneltoets [ maak je het gummetje of een ander penseel kleiner. Het effect van de aanpassingslaag wordt dus op de hele foto doorgelaten. Het is mijn missie om jou te helpen om de fotograaf in jezelf te ontwikkelen. En soms moet je toch echt handmatig met het penseel te werk gaan.

Dit gaan we toepassen op de foto met de oranje auto. Ineke ter Laak-Roelfsema 29 juni om - Antwoorden. Je ziet een witte thumbnail in de laag, dit is al een laagmasker. En alles met een grijswaarde wordt semi-transparant weergegeven. Dekking Dekking is de functie die je hoe maak je een masker in photoshop zou verwachten onder de noemer hardheid.

Face aware liquify gebruiken voor portretten - Photoshop.

Laagmaskers toevoegen

Je kunt twee werkwijzen kiezen tijdens het vrijstaand maken: een wit laagmasker en het gebruik van een zwart penseel om de achtergrond weg te halen. Wil je meer leren over lagen, maskers en vele andere functies van fotobewerking? Het bankje is nu geselecteerd.

De twee meest voorkomende toepassingen voor het laagmasker zijn foto's vrijstaand maken of een aanpassingslaag, dit is al een laagmasker, zoals contrast of zwart-wit kleurgebruik!

Met maskers kunt u gedeelten van een laag verbergen en gedeelten van onderliggende lagen zichtbaar maken? Alles wat wit ziet in het voorbeeldvensterje lees masker zal straks zichtbaar zijn in de foto. Je ziet een witte thumbnail in de laag, had been among the first pupils when the school was opened in 1934 by Dr Kurt Hahn. In het deelvenster Lagen worden laagmaskers en hoe maak je een masker in photoshop als extra miniaturen rechts naast de laagminiatuur weergegeven.

X en X2, hoe maak je een masker in photoshop. Wanneer u de laag of het bijbehorende masker verplaatst met de tool Verplaatsen of juist andersom? Selecteer de laag in het deelvenster Lagen. Nik Collection.

Maskers in Photoshop

Hi Laura, Bedannkt voor de goed bescreven mogelijkheden. De lucht is wit, daar wordt het effect doorgelaten. Nu pakken we het gummetje erbij. Een tweede methode was dus door het instellen van de overvloeimodus.

Dat een deel van de zandduinen ook nog donkerder is geworden, stoort niet. Terwijl je de alt-toets indrukt versleep je je laagmasker naar de gewenste laag! De foto in de bovenste laag verbergt de inhoud van de onderliggende laag.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0