• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Import auto uit duitsland btw

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Mijntje
Bekeken: 573

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook voor zakelijke rijders zijn er mogelijkheden om een auto te importeren uit Duitsland en de BTW op de aanschaf van de import auto terug te vorderen. Onze klanten aan het woord:. Ook het inbouwen van het vereiste alarm en een goede geluidsinstallatie werd voor me geregeld.

Vaak levert dit een klein voordeel op gezien de lagere BTW tarieven in andere Europese landen. De lading is gedurende het transport verzekerd. De auto zelf gevonden via Internet. Dit is onjuist er moet altijd ergens BTW afgedragen worden. Dit is vanzelfsprekend een wat kostbaardere onderneming, maar deze optie is beschikbaar tegen verschillende prijzen voor ieder budget en op basis van je persoonlijke wensen.

Na import zul je dus een kopie kentekencard op moeten sturen waarna je de borg terugkrijgt.

BAA kan u helpen om de fiscale import auto uit duitsland btw op een rijtje te zetten en uw keuze te vereenvoudigen. Wij verzorgen dit transport geheel voor je.

Klaar om doorzocht te worden. U kunt in dat geval ook naar marge-auto's kijken in Duitsland dus niet meer uitsluitend naar BTW-auto's. De vooraf berekende BPM zal via de factuur bij jou als klant in rekening worden gebracht. De auto moet overigens aan beide eisen voldoen.

 • Wanneer betaal je wel BTW bij het importeren van een auto, en wanneer betaal je geen BTW bij het importeren van een auto. Ze hebben uiteindelijk de auto voor me getransporteerd, de BPM afhandeling gedaan, de auto op kenteken gezet en last but not least keurig schoon gemaakt afgeleverd.
 • Footer AutomotiveImport B.

Dagelijks tijdens de lunch het belangrijkste nieuws in je inbox?

Dit houdt in dat de btw-plicht wordt verlegd naar de afnemer. Bedenk daarbij dat het een groot verschil maakt of je de auto wilt importeren van binnen of buiten de EU. Het verdient dan de aanbeveling ook de feitelijke aanschaf uit te stellen. Klaar om doorzocht te worden! Wel of geen btw betalen bij import? Onze klanten aan het woord:. BAA kan u helpen om de fiscale gevolgen op een rijtje te zetten en uw keuze te vereenvoudigen.

 • Via MijnAutoImporteur kreeg ik wat foto's en de prijs.
 • Voor de bpm bestaat ook de zogenaamde ondernemersregeling bpm. Maar als je er zelf plezier in hebt, dan kan je dit natuurlijk ook gewoon zelf doen, dan geef je ons eenvoudig de link naar de auto door.

Auto importeren en BTW betalen. In dit geval ben je BTW verschuldigd over het volledige aankoopbedrag. Let op. De luxe kentekenplaten zijn inbegrepen wanneer u optie 7 aanvinkt, het afleverpakket.

Het was dat ik hem niet eerder kon ophalen.

Weblink advertentie. De recente ervaring met DAS is het bewijs dat je dit traject beter kunt uitbesteden aan de specialisten. Zo krijg je echt dat premium gevoel! Het bedrag is afhankelijk van het soort motorrijtuig, de netto catalogusprijs prijs excl.

Ik heb twee keer zelf een auto uit Duitsland gemporteerd. Prijs van 5. Een prima ervaring: regelmatig en snel contact over de mogelijkheden, en daarna steeds op de hoogte gehouden over de voortgang van het auto import proces! Vervolgens organiseren wij het papierwerk. Tot ik zelf toe was aan een nieuw model import auto uit duitsland btw mijn zoektocht begon.

Waarom een auto importeren uit Duitsland?

Onze klanten aan het woord:. Audi Q7 uit Duitsland. Controleer of dit het geval is. Je hoeft dan bij import in Nederland niet nogmaals btw aangifte te doen of btw te betalen.

Dan moet u om een factuur vragen! Vul het formulier in liefst met de computer en stuur het naar: Belastingdienst Postbus DE Heerlen. BMW X4 uit Duitsland. Enorm leuk samengewerkt met MijnAutoImporteur in mijn zoektocht naar een mooie Macan. Tot ik zelf toe was aan een nieuw model en mijn zoektocht begon. Lees voor. Ik zou Met hulp van Import auto uit duitsland btw hadden we snel mijn gezochte auto gevonden.

Primaire Sidebar

Koop je een auto in Duitsland en ga je de auto privé rijden? Home Auto importeren Auto zoeken Porsche Cayman Deze Cayman was online niet te vinden, net pas ingeruild bij de dealer.

Niets mis mee, maar je kunt ook kiezen voor zogenoemde luxe kentekenplaten. In Duitsland gekocht en MijnAutoImporteur de import laten regelen. Buiten dat dit simpelweg niet mag communiceert de belastingdienst hierover met de buitenlandse instanties.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.10.2019 01:25 Riëlle:
   Denk dan aan de vereisten daarvoor.

   19.10.2019 08:50 Mamadou:
   Hiervoor moet je zijn bij het Finanzamt 2. Op dit moment is dat opgebouwd met 2 letters, drie cijfers plus een letter.

  Ten anker

  Vond