• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Midgetgolf in het donker nijmegen

Gegevens
Gemaakt door: 19.09.2019
Auteur: Ad
Bekeken: 240

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Yes, hole in one! Privérondleiding door Nijmegen met gids.

Onze lasergame arena en bowlingbaan liggen naast elkaar, wat deze combinatie mogelijk maakt. Je betreedt 2 keer de lasergame arena en tussen de spannende games door geniet je van een heerlijke pizza en 2 drankjes naar keuze.

Onze banen zijn wit en hebben LED verlichting. Hoe cool zou dat zijn! Onze verse producten van gegarandeerd hoge kwaliteit bak je zelf.

Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Hoogtepunten uit beoordelingen! Zijn jullie meer van de actie en houden jullie van goed eten na geleverde prestaties. Powerzone heeft als enige in Amsterdam en omstreken witte bowlingbannen. Kom je ook glow minigolfen.

Uniek voor Amsterdam en omstreken! Open Menu.

GlowGolf® Europa

Vet spannend dus! Dagje De Krim Gamehal. Heel goed 2. Je probeert ze uit te schakelen zonder dat je zelf geraakt wordt. Ook als u op Texel woont of elders verblijft bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze gamehal! Zijn jullie toe aan een potje competitie, teambuilding en ontspanning?

Klaar om de meeslepende virtual reality wereld in te duiken?

 • Jullie blijven ook nog gezellig spidergrillen in ons unieke restaurant met uitzicht over het IJ. Je bent dus je eigen chef-kok!
 • Verder was alles wel goed geregeld. Blijf je nog even hangen voor koffie en thee?

Bedrijven Congressen Bedrijfsuitje Vergaderen Bedrijfsfeest. Wie zijn wij. Daggasten Ook als u op Texel woont of elders verblijft bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze gamehal.

De ballen, stick midgetgolf in het donker nijmegen holes zijn verlicht door fluoriserende blacklights. En dat allemaal in n arrangement?

Zanger Rob de Nijs (76) valt van podium in Naaldwijk

De ballen, stick en holes zijn ook voorzien van fluoriserende lichten. De ballen en pins worden ook nog eens verlicht door blacklights en aan de muur hangt een groot beeldscherm voor audio en video. Zin in een actieve middag of avond met aansluitend een barbecue? Op tafel staat jullie eigen barbecue met houtskool.

Tussendoor kunnen jullie even bijkomen met twee drankjes naar keuze en een bittergarnituur. Alle talen. Of blijf je nog even gezellig hangen en boek er ook een paar bitterballen en drankjes bij.

Reserveer dit arrangement midgetgolf in het donker nijmegen je hebt gegarandeerd een geslaagde dag. Je betreedt 2 keer de lasergame arena en tussen de spannende games door geniet je van een heerlijke pizza en 2 drankjes naar keuze?

Gamehal op Vakantiepark De Krim

Winkelwagen 0. Tijdens de VR experience vliegt u hoog door de lucht. De uitleg was goed, personeel vriendelijk. Kies dan dit arrangement.

De hypermoderne LED verlichting en blacklights zorgen voor een spectaculair effect. Powerparty Special Hit. BBQ Party Diamond. Eigenlijk ben je je eigen chef-kok. Vorige Volgende 1 2. Jullie blijven ook nog gezellig spidergrillen in ons unieke restaurant met uitzicht over het IJ. Dan zit je met dit arrangement gebakken.

Glow Minigolfen als bedrijfsuitje

Groepen Groepskamperen Grote vakantiehuizen. Tijger over de grond en zoek dekking indien nodig. Wij werken samen met:.

Sinds kort heeft Powerzone als enige in Amsterdam en omstreken een glow in the dark midgetgolfbaan. Wie heeft er gewonnen. Openingstijden pdf.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.09.2019 05:13 Tyrza:
   Breng op je gemak de spullen terug en kom daarna genieten van de welverdiende bitterballen en twee drankjes.

  Ten anker

  Vond