• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Alles over wonen presentator

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Caitlin
Bekeken: 497

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Jannie op 25 februari om Zonde! Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Rachel op 16 februari om Vind het zooooo jammer dat je het niet meer gaat doen.

Jammer dat je weg bent Victor!! Naast  haar werk in omroepland presenteert en leidt Nicole uiteenlopende bijeenkomsten: van debatten en  congressen tot literaire festivals. Vakmanschap Tijdens het programma worden vakmensen geïnterviewd over verbouwingingstrends, waarbij ook beelden uit de praktijk worden getoond aan de kijker.

Gladys op 25 april om Ik vind zo jammer dat Viktor weg is. Steffie Zoontjes. Simone op 18 februari om Bedankt Viktor en veel succes. Anouk van Kooijk onderscheidt zich met een grote veelzijdigheid, want naast haar werkzaamheden als presentatrice is ze ook actief als creative producer en presentator van zakelijke events.

Daarom kijk ik niet meer naar Huizenjacht en VT wonen zit in de twijfelfase, alles over wonen presentator. Viktor heel erg bedankt voor je jarenlange geweldige presentatie van VTwonen etc. Nicole Terborg is  journalist en presentator. Ger Koedam. Annette Visser!

Johan Overdevest. Daarom kijk ik niet meer naar Huizenjacht en VT wonen zit in de twijfelfase.

Nelleke Boerdijk op 25 mei om Ik ben heel erg blij met zowel Victor als Kees nu, allebei adrem en bijdehand, heerlijk. Iris Rulkens. Doriene op 17 februari om Heel veel succes met alles wat je gaat doen. Undercover in Nederland , Gestalkt, Red mijn vakantie! Tijdens het programma worden verschillende recente verbouwingen in het praktijk getoond aan de kijker. JH op 15 februari om Ontzettend jammer dat Victor Brand stopt.

Marion op 10 maart om Wat jammer dat Viktor weg is. Hartelijke groeten Ria. Veel organisaties willen haar boeken vanwege haar veelzijdigheid, enthousiasme en grote professionaliteit. Lieve lieve Viktor, Wat vind ik het jammer dat je vertrekt. Johan Overdevest. Daar genoot alles over wonen presentator onwijs van. Helaas vind ik dat Kees geen goede vervanger is!

Ik blijf een trouwe kijker en kijk nog steeds met veel plezier.

Blij met Matthijs

Daarnaast denk ik graag met u mee in het voortraject en adviseer ik u over een zo goed mogelijke invulling van uw evenement. Een nieuwe passie is geboren en bij verschillende regionale omroepen ontwikkelt ze zich in sneltreinvaart verder.

Ik was een trouwe kijkster , zelfs van alle herhalingen om maar niets te hoeven missen.

Joke alles over wonen presentator 3 maart om Viktor heel erg bedankt voor je jarenlange geweldige presentatie van VTwonen etc. Dagvoorzitter evenementen. Ik vond hem een geweldige presentator en had een mooi gevoel voor humor. Super gedaan met die grote groep. Waar is de Mol. Je was een erg leuke verschijning in dat programma.

Inspiratie

Shownieuws , Namens Nederland , De 25 , Huizenjacht. Het was echt vaste prik: zondagavond; VT wonen met jouw presentatie vol humor en enthousiasme! Verbouwingstrends is het nieuwste programma op gebied van wonen, verhuizen, verbouwen, inrichten en aanpassen van bestaande woon en kantoor inrichtingen. Het was duidelijk dat je er lol in had en niet geforceerd presenteerde!

Viktor Brand heeft een boodschap voor je. Alles over wonen presentator vind ik dat Kees geen goede vervanger is. Het was echt vaste prik: zondagavond; VT wonen met jouw presentatie vol humor en enthousiasme.

Anouk van Kooijk. Dat maakte dat ze haar optreden niet ingestudeerd overkwam en met enthousiasme werd ontvangen. Johan staat garant voor een blijvende indruk. Jij deed het zooo leuk!!!?

Presentatrice van meerdere succesvolle tv-programma’s

Ook ik mis je enorm Viktor, wat was jij een toffe presentator. Heel erg jammer, ook ik keek op de 1e plaats voor jou presentatie ;- Kees Tol gaat het ongetwijfeld ook goed doen maar jij deed het fantastisch.

Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden.

Ik vind het programma niet meer wat het was met Viktor Brand. De Vierdaagse. Wat jammer dat je het programma gaat verlaten.

Er zijn in Nederland veel regionale omroepen en de NL Awards bestaan ook uit veel categorien.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 22:55 Kürşad:
   Zó jammer dat je er mee stopt! Tips en tricks Wekelijks geeft het programma aan de einde van de uitzending handige en praktische doe-het-zelf tips mee aan de kijker.

  Ten anker

  Vond