• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Eerste menstruatie na miskraam anders

Gegevens
Gemaakt door: 09.07.2019
Auteur: Merit
Bekeken: 140

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En jou verhaal geeft dat. Voor de vrouw is het door moeten maken van een miskraam vaak erg intens, aangezien zij vele lichamelijke veranderingen heeft doorstaan en de hormonen door haar lichaam gieren.

Anoniem zaterdag 14 februari Dolblij belde ik de fertiliteitsarts af. Het komt goed! Daarna komt het zware, want je moet nog ervoor zorgen dat het kindje begraven wordt. Bij mij zei de gynaecoloog ook: gewoon pech.

Wie weet hoe lang hert duurt voordat je weer gaat menstrueren nadat je een miskraam heb gehad Ik heb ongeveer 4weken een miskraam gehad en wil weten wanneer mijn periode weer gaat beginnen en of het kan zijn dat ik alweer zwanger kan zijn want heb in de tussentijd ook gemeenschap gehad dank je wel gaby.

Heb wel hele pijnlijke borsten gehad wat ik normaal alleen met zwangerschap heb zeg maar en bloedchagerijnig PMS. Ik heb afgelopen jaar een miskraam gehad met 8 weken, helaas heel lastig verlopen met als gevolg twee curretages en tussendoor nog pillen slikken omdat eerste menstruatie na miskraam anders er maar niet uit wilde. Miss eventjes laten controleren of alles schoon is.

De eerste menstruatie na de MK kwam na 6 weken en die keer erna pas met 7. Blij dat het bij jou een uitslagen wedstrijden go ahead eagles end is geworden!

 • Als je je er niet oké bij voeld zal ik er toch achteraan bellen maar ik herken het wel.
 • Maar wel anders ongesteld dan anders vind ik..

Header menu

Een miskraam kun je niet zelf veroorzaken door bijvoorbeeld geslachtsgemeenschap of zwaar lichamelijke inspanning. Toch weer hoop. Korting op babykleding. Eigenlijk reageer ik nooit columns maar hier moest ik wel op reageren. Ik ben gister voor de tweede maal in een half jaar tijd gecuretteerd van een missed abortion. Het kan alle kanten nog op, kom volgende week maar terug. Na een miskraam staat er 4 tot 6 weken voordat je eventueel weer een cyclus krijgt, maar het kan ook langer duren.

ANO: bruin verlies, maar dat is oud bloed toch. Na de buitenbaarmoederlijke zwangerschap dat was cht pech volgens de gynaecoloog in oktober en het miskraam in februari dat was gewn pech? Hoi dames, we hadden ook net weer een gesprek gehad met de fertiliteitsarts dus kreeg ik daar jd glow cosmetics uk echo, eerste menstruatie na miskraam anders.

Dat kan prima. Ik besloot mijn lichaam dat zelf op te laten ruimen en deed na 4 weken een zwangerschapstest. Ouders van Nu.

Dolblij waren we, Hoe lang duurt het ongeveer voor je menstruatie komt nadat je een miskraam hebt gehad.

Kan ik wel zwanger worden direct na een miskraam?

Babykalender Hoe oud is je baby? Daarna raak je 2x zwanger en ook beide keren een spontane miskraam. Het gaat telkens tussen de 14 en 18 weken mis; vruchtwater breekt, afwachten tot de weeën komen en een dood piepklein, maar volmaakt kindje ter wereld brengen… Nu 11 weken zwanger en de cruciale weken komen er aan; we proberen niet te hopen, ons niet te hechten, iedere echo ondergaan we gelaten.

De commentaren zijn soms inderdaad niet te schatten… Wat sommige mensen durven zeggen. Zwanger worden Kinderwens Vruchtbaarheid Gezondheid Ben ik zwanger. Ik ben na een miskraam ook meteen weer zwanger geworden. Een miskraam, wat nu. En dan ….

VIVA op social media

Zwanger worden Kinderwens Vruchtbaarheid Gezondheid Ben ik zwanger? Geef het tien jaar en ik plaats het allemaal in een ander perspectief. Ik duim heel hard voor jullie mee.

 • Wie herkent dit?
 • Het lijkt me vreselijk om elke dag in angst te leven, om je niet te durven hechten.
 • Op woensdag terug naar het ziekenhuis.
 • Volgende dag in het ziekenhuis, toch nog een hartslag.

Bij wie was de eerste menstruatie na een miskraam ook een beetje raar. Ik ben na een miskraam ook meteen weer zwanger geworden, eerste menstruatie na miskraam anders.

Mijn borsten zijn alweer gekrompen helaas en ik voelde me al snel niet meer zwanger… Mijn Gyn vertelde me dat mijn eerste menstruatie heftiger kan zijn dan normaal…. Nog vier Van Feria In Babynamen 64 3 dagen! Helaas is na 38,5 weken zwangerschap onze gezonde dochter stil geboren. Wat een lief berichtje A. Veel moed allemaal. Eerste menstruatie na miskraam anders 2deecho op 13weken was ook prima?

Doe maar op jullie tempo, dat doen jullie goed.

Jouw lichaam na een miskraam

Het is bij mij juist nu veel korter. Zo dat ben ik ook weer even kwijt! Het gaat telkens tussen de 14 en 18 weken mis; vruchtwater breekt, afwachten tot de weeën komen en een dood piepklein, maar volmaakt kindje ter wereld brengen… Nu 11 weken zwanger en de cruciale weken komen er aan; we proberen niet te hopen, ons niet te hechten, iedere echo ondergaan we gelaten.

Maar ik ben wel bloed helderrood verloren dus ga er niet van uit. Ik zwembad ouderkerk aan den amstel met een probleem! Dank jullie wel voor het delen van alle ervaringen die jullie hebben gehad en door deze berichten weet ik sat het dus een tijdje duurt voor je weer begint met je syclus en in mijn geval ben ik weer ongesteld geworden en hoe raar het ook mag klinken maar nu kan ik weer gaan uitrekenen wanneer me ovulatie is en wanneer ik dus weer zwanger kan worden En eerste menstruatie na miskraam anders we hopen dat het nu helemaal goed gaat?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.07.2019 16:26 Oriana:
   Op 7 juli 17 moeten bevallen met 18w zwangerschap. Ik zeg nog tegen mijn vriend, het is niet goed, ik ga even in bad liggen om de pijn op te vangen.

  Ten anker

  Vond