• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kiss and ride amsterdam zuid

Gegevens
Gemaakt door: 07.08.2019
Auteur: Leonore
Bekeken: 48

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Vacatures Werk jij mee aan vervoer waar Nederland beter van wordt? Hallo Jacqk en welkom op het Serviceforum.

De huidige Minervapassage blijft de centrale onderdoorgang en wordt zeker twee keer zo breed. Op zaterdag en zondag rijden er geen treinen, maandag is het treinverkeer beperkt. Ook de trein- en metroperrons worden breder en er komen vanuit beide passages opgangen naar de perrons. Vanuit de passages is er een goede aansluiting op de fietsenstallingen. Op dinsdag 30 juli opende een tweede uitgang pal naast de bestaande. Onder die definitie valt iedere betaalde parkeermogelijkheid bij een station.

Aanpassen op website. Wachtwoord vergeten. Klantenservice van NS weet het ook niet. Ik ga dit n navragen en desgewenst laten aanpassen. Dan nog moet er duidelijkheid komen natuurlijk.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.
  • We gaan kijken of de info klopt of dat er zaken moeten worden aangepast. Dan nog moet er duidelijkheid komen natuurlijk.
  • De breedte van de ingang van station Amsterdam Zuid aan de Mahlerplein-kant is meer dan verdubbeld.

Zuidas ontwikkelt

De breedte van de ingang van station Amsterdam Zuid aan de Mahlerplein-kant is meer dan verdubbeld. Forum home page. Media toevoegen. Heeft u een vraag of een klacht? Ik ga dit én navragen en desgewenst laten aanpassen. Header station Amsterdam Zuid. Werk jij mee aan vervoer waar Nederland beter van wordt?

Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en malus red sentinel te koop op berichten. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Powered by inSided, kiss and ride amsterdam zuid. Contact Heeft u een vraag of een klacht. Neem dan contact op via het contactformulier. We gaan kijken of de info klopt of dat er zaken moeten worden aangepast.

Corporate menu

Zij helpen u graag verder. Verstuur Terug naar overzicht. Op dinsdag 30 juli opende een tweede uitgang pal naast de bestaande.

Ik accepteer de communityvoorwaarden. Hoe kunnen we de informatie verbeteren. Meld je aan Heb je al een account. Heeft u als leverancier een vraag. Neem contact op met: n van onze regionale accountteams. Share Tweet Delen Delen.

Beste reiziger, hoe behulpzaam is Treinstationinfo.nl?

Heeft u een vraag? Welkom Nog geen account? Forum home page. Klaas-Jan NS. Werk jij mee aan vervoer waar Nederland beter van wordt?

Het is misschien handig dat de klantenservice van de NS dit ook weet. Op zaterdag en zondag rijden er geen treinen, maandag is het treinverkeer beperkt. Beste antwoord door Klaas-Jan NS 27 decemberkiss and ride amsterdam zuid, Neem contact met ons op Elke werkdag tussen 8. Ha Mirjam. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Zo ontstaat de mogelijkheid om station Amsterdam Zuid uit te breiden tot een volwaardige openbaar vervoer terminal.

Vanuit de passages is er een goede aansluiting op de fietsenstallingen. Media toevoegen!

Per metro, tram of bus

Bedankt voor je feedback! Dank je, dus niet op het station, dan gebruik ik een van de andere twee. Neem contact op met: onze accountmanagers reizigersvervoer of onze accountmanagers goederenvervoer.

Gepubliceerd op 07 juni Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. De huidige Minervapassage blijft de centrale onderdoorgang en wordt zeker twee keer zo breed. De breedte van de ingang van station Amsterdam Zuid aan de Mahlerplein-kant is meer dan verdubbeld.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0