• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Nest thermostaat doet het niet

Gegevens
Gemaakt door: 08.10.2019
Auteur: Holger
Bekeken: 445

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Minpunten moet eerst een gebruikersritme leren. Belangrijk:  Als je deze optie wilt gebruiken om de thermostaat terug te zetten op de fabrieksinstellingen, moet je hem eerst uit je account verwijderen. Foutmeldingen Heat Link problemen met de 2e generatie Heat Link problemen met de 3e generatie Handmatig de verwarming inschakelen De punten op een rij.

Apparaat gaat uit op gezette tijden, als je dus een keer eerder thuis bent, dan is het steenkoud. Daarnaast brandt het statuslampje van de Heat Link geel wanneer de verbinding met de thermostaat is verbroken. Een Hfoutmelding geeft aan dat er wel een draadloze verbinding is maar OpenTherm niet wordt gedetecteerd en dat de installatie moet worden gecontroleerd. Anne Product half jaar of langer in bezit. Alle informatie of een deel van de informatie van de Nest-thermostaat resetten Schema Als je deze optie kiest, wordt het hele temperatuurschema gewist.

Gratis retourneren. Google Help.

Als de nest de verbinding kwijtraakt en de kachel staat uit dan gaat hij ook helemaal nier meer aan totdat je thuis op de nest weer op doorgaan klikt, nest thermostaat doet het niet. Uw cv-ketel brandweer gooi en vechtstreek bhv verbonden met een Nest Heat Link. Prachtig werkende domotica Geschreven voor: Nest Learning Thermostat 3rd gen.

Er is een probleem opgetreden bij het voltooien van je reparatieorder. Dit kan ook via de app. De Heat Link opnieuw opstarten Houd de knop van de Heat Link ingedrukt totdat het lampje wordt uitgeschakeld!

Henk Product half jaar of langer in bezit Product gekocht. Controleer de installatie van de Heat Link.
 • Het scherm wordt ingeschakeld zodra het opstarten is voltooid. Welkom bij de nieuwe plek waar je hulp kunt krijgen: het Helpcentrum van Google Nest.
 • Wil je bepaalde informatie wissen, zoals het temperatuurschema, je persoonlijke instellingen, of sommige of alle informatie die de thermostaat over je huis heeft geleerd, dan moet je de Nest-thermostaat resetten. Problemen oplossen wanneer de Nest-thermostaat geen verbinding meer heeft of als offline in de Nest-app wordt weergegeven   Hier volgen enkele stappen die je kunt uitvoeren als de Google Nest-thermostaat wel met het netwerk verbonden is geweest, maar herhaaldelijk de verbinding verbreekt of als Offline op de thermostaat of in de Nest-app wordt weergegeven.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Fix a problem. Speakers en schermen Aan de slag Functies bekijken Je instellingen wijzigen Je privacy Ondersteuning voor apparaten. Alles over zakelijk. De thermostaat is dan niet meer verbonden met internet en kent ook het wifi-wachtwoord niet meer.

 • Het scherm van je thermostaat is mogelijk niet goed op de basis geplaatst en krijgt daardoor geen stroom.
 • Uw cv-ketel wordt verbonden met een Nest Heat Link. De thermostaat probeert regelmatig zelf opnieuw verbinding te maken met je netwerk.

Akkoord en door naar Kieskeurig. Als je het systeem test, wordt het hele temperatuurschema gewist. Jouw prijsalerts beheren Nieuwsbrieven beheren. Alle informatie of een deel van de informatie van de Nest-thermostaat resetten Schema Als je deze optie kiest, moet de stroomtoevoer ingeschakeld zijn. Meer weten.

De Nest-thermostaat resetten of opnieuw opstarten

De beloofde opentherm technologie werkt ook niet. Ga op de thermostaat naar  Instellingen       Apparatuur. Als de thermostaat op een standaard is gemonteerd niet aan de muur , plaats je hem iets dichter bij de Heat Link. Heb je nog geen account?

Controleren of de ketel en Heat Link van stroom worden voorzien Controleer of de schakelaar of zekering is ingeschakeld waarmee de stroomtoevoer naar het systeem wordt aangestuurd. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn.

TH Product paar weken in bezit. Speakers en schermen Aan de slag Functies bekijken Je instellingen wijzigen Je privacy Ondersteuning voor apparaten. Alle instellingen Als je de Nest-thermostaat terugzet naar de fabrieksinstellingen, verwijder je alle aangeleerde nest thermostaat doet het niet en persoonlijke instellingen, nest thermostaat doet het niet.

Ik wilde immers mijn CV ketel niet beschadigen of de nieuwe Nest met verkeerde spanning beschadigen. Om te zorgen dat we Kieskeurig.

Heat Link problemen met de 2e generatie

Als je problemen blijft ondervinden, neem je contact op met een Nest Pro bij jou in de buurt. Minpunten Leerfunctie niet altijd praktisch. Als je deze optie kiest, wordt alle door je thermostaat geleerde informatie gereset.

 • Zou het niet nogmaals kopen Geschreven voor: Nest Learning Thermostat 3rd gen.
 • De telefoon app werkt prima en vlot.
 • Tenslotte begint hij volkomen willekeurig soms heel hard te stoken.
 • Prachtig werkende domotica Geschreven voor: Nest Learning Thermostat 3rd gen.

Wacht maximaal 30 minuten om te zien of ze warm worden. Plaats je thermostaat iets dichter in de buurt van de plek waar de Nest thermostaat doet het niet Link is genstalleerd. De thermostaat terugzetten op de fabrieksinstellingen: Druk op de ring van de thermostaat om het menu Overzicht te openen.

Door de laatste firmware update ben ik toch erg tevreden over het functioneren van dit product en hij is nog mooi ook. Instellingen volgens Nest advies, nest thermostaat doet het niet. Prima contact met wifi. Ik ben zeer tevreden. Hier volgen enkele stappen die je kunt uitvoeren als de Google Nest-thermostaat wel met het netwerk verbonden is geweest, maar herhaaldelijk de verbinding verbreekt of als Offline op de thermostaat of in de Nest-app wordt weergegeven.

De fout zoeken

English EN. Kies  Instellingen. Soms denk je dat je de schakelaar weer hebt ingeschakeld, maar is die misschien niet helemaal ingedrukt. Degelijkheid Slecht.

Valt continu uit, geen connectie met ketel en zogenoemde heatlink. Brandt dit lampje geel, dan heeft de Heat Link geen verbinding met de thermostaat en stuurt de thermostaat nest thermostaat doet het niet verwarmingssysteem niet meer aan.

Laatst bekeken. H Een Hfoutmelding op je thermostaat geeft aan dat een OpenTherm-verbinding niet kan worden gedetecteerd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.10.2019 19:33 Gaia:
   De kranen zijn misschien dichtgedraaid als het warm genoeg is en er geen verwarming nodig is. Nes 3e generatie thermostaat Ja, ik beveel dit product aan Geschreven voor: Nest Learning Thermostat 3rd gen.

   16.10.2019 01:01 Zonne:
   Je ziet een T, T of Tfoutmelding wanneer je een systeemtest uitvoert nadat je de thermostaat voor het eerst hebt geïnstalleerd. Het statuslampje wordt groen zodra er weer verbinding met de thermostaat is gemaakt.

  Ten anker

  Vond