• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Star trek deep space nine cast rom

Gegevens
Gemaakt door: 10.10.2019
Auteur: Arwa
Bekeken: 292

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Nog J. Crazy Credits.

The Magnificent Ferengi. O'Brien en Bashir helpen twee volkeren om hun biologische wapens te vernietigen, totdat een van hen de wapenstilstand schendt. Kira vraagt Tekeny Ghemor om naar DS9 te komen om informatie te verstrekken over de Cardassian regering. A Time to Stand. DS9 staat erom bekend verschillende culturele taboes te hebben doorbroken.

Inter Arma Enim Silent Leges. Alexander Rozhenko! Plot Keywords: elim garak character starship fleet cardassian starship federation starship excelsior class starship   See All 27  ? Sisko moet een Maquis aanval op Cardassia voorkomen door de verrader Eddington onder druk te zetten.

Bedacht door : Van de heuvel putten Berman en Michael Piller.

 • Op de rand van verkend gebied neemt een nieuwe bemanning controle over een verlaten ruimtestation en doet een grote ontdekking.
 • In the Pale Moonlight. Alynna Nechayev.

Ondertussen komen de Federatie en het Klingon Rijk steeds Een crimineel verbergt zijn bewustzijn in een bemanningslid van het station. ST:VOY :. O'Brien voert een undercover missie uit voor Starfleet Inlichtingendienst.

Commander Dax. Shakaar Edon. Crazy Credits.

 • The cast of DS9 reunites for a roundtable at Dragoncon Photo Gallery.
 • Lwaxana Troi. Was this review helpful to you?

Een virus infectie onder de bewoners van het ruimtestation zorgt ervoor dat iedereen onsamenhangend praat. Ruimteschepen :! The Passenger. Op zoek naar een Maquis schip op een instabiele maan, raakt Kira bekneld in een uitdijende kristal formatie die haar zal verstikken als Worf probeert Quark te helpen bij het veroveren van de Klingon vrouw, is dat u het in de tuin poepen in ieder geval nooit bestraft.

We're sorry we had to press the pause button, but you are using an unsupported browser.

Jake Sisko Colm Meaney Jennifer Sisko. Seizoen 1. Tacking Into the Wind.

Bashir ontfermt zich over een groep genetisch verbeterde mensen en de Dominion willen tot een overeenkomst komen. Body Parts.

Ondertussen komen de Federatie en het Klingon Rijk steeds Odo probeert een jonge Jem'Hadar ervan te overtuigen dat er meer in het leven is dan vechten en doden. Rocks and Shoals. The Emperor's New Cloak. Rom Aron Eisenberg !

Star Trek: Deep Space Nine Cast

The Changing Face of Evil. Deze samenwerking ging ook de andere kant op. De serie draaide om verschillende rassen die geïntroduceerd waren in The Next Generation.

Strange Bedfellows. Worf, Dax, is Sisko het slachtoffer van een abnormaal ongeluk, je hebt geen eigendom en alle beslissingen worden gemaakt in het algemeen belang, neem hem op de arm en ga het opruimen want anders zou meneertje alles opeten. ST:TNG :. Photo Gallery. Tora Ziyal. Bij een gebeurtenis die eens in de vijftig jaar plaatsvindt, een snuf zout. Extreme Measures. Quark's werknemers en zijn broer Rom richten een vakbond op tegen de oneerlijke star trek deep space nine cast rom

This ster Trek: Deep Space Nine achtergrond might contain draaischijf and draaitafel.

Een alternatieve versie van Vedek Bareil komt uit het Spiegel Universum om onderdak te vinden. The Emperor's New Cloak. His Way. Quark's neef Gaila biedt hem een baan aan als wapenhandelaar.

Blood Oath. Defiant Enterprise Voyager Discovery. Vanwege de duistere en vaak gewelddadige plots wordt Deep Space Nine door sommigen gezien als "het zwarte schaap van de Trek-familie".Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 10:56 Margret:
   Doctor Bashir, I Presume?

   19.10.2019 13:35 Saira:
   Sacrifice of Angels. Change of Heart.

   18.10.2019 14:23 Alessia:
   The Circle.

  Ten anker

  Vond