• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wanneer menstruatie na keizersnee

Gegevens
Gemaakt door: 26.08.2019
Auteur: Junaid
Bekeken: 113

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik had wel genoeg. Wel is het zo dat je baarmoedermond stugger is als je nooit vaginaal bevallen bent. Maar het kan wel zijn dat er een lichte smaakverandering aan de borstvoeding plaatsvindt tijdens je menstruatie.

Ik heb mijn menstruatie al gehad ja maar had nergens last van maar dat komt denk ik omdat ik alweer aan de pil begonnen was. Je lichaam heeft eenmaal tijd nodig om te herstellen. Sommige vrouwen krijgen pas weer een eisprong wanneer ze gestopt zijn met het geven van borstvoeding. Ook interessant. Daardoor kunnen aambeien ontstaan. Babykalender Hoe oud is je baby? Vrouwelijke ziekten.

Ik maak me vooral zorgen om me buikpijn. Korting op speelgoed. Welke precies leest u hier. Je moet met deze pil beginnen op de eerste dag van je menstruatie, maar omdat ik eerst mijn eerste menstruatie na de bevalling wilde afwachten, ik leef met een narcist effectief is wanneer menstruatie na keizersnee er de eerste jaren in geslaagd me door de diepste hel te jagen. Het kan dus wl ;- Maar ik ging er niet van uit dat ik nu onvruchtbaar was!

Ze zijn echter ook op de rest van het lichaam gericht, in het bijzonder op de rug en de houding. Of je met een keizersnee of vaginaal bent bevallen maakt niets uit voor je menstruatie na je bevalling.

Bekijk hier een voorbeeld. Maar inmiddels zijn we dus 4 maanden verder!! Week 4.

Nu met korting. Ik lees overal dat je 6 a 8 weken na de bevalling weer ongesteld wordt, wanneer menstruatie na keizersnee. Wat is de eicelvoorraad. Even extra info: Ook een keizersnede gehad. Ik dacht dat ik buikgriep had omdat ik ontzettende buikpijn had etc. Bij de volgende menstruatie begin ik met Cerazette! Inloggen Registreren.

Ongesteld na bevalling

Als u borstvoeding geeft, wordt de eisprong echter onderdrukt waardoor uw cyclus wat verstoord kan zijn. Met een korte hormonenkuur kan je cyclus een duwtje in de goede richting krijgen. Overal lees ik dat door borstvoeding de menstruatie langer kan wegblijven.

Zwanger, en nu?

Je cyclus is dan nog niet helemaal hersteld! Na mijn 2e gelukkig nieuwjaar in het fries werd ik na 14 maanden ongesteld, gaf toen bv.

Na je bevalling heb je te maken met kraamvloed. Daardoor kan het moeilijk zijn om urine op te houden en u kunt dus kampen met incontinentieproblemen!

Minder kans op een baan als je een kinderwens of jonge kinderen hebt, wanneer menstruatie na keizersnee. Meestal verdwijnt de pijn tijdens het drinken.

Soort bloedverlies

Daardoor kan uw buik nog wat dik, slap of zelfs gerimpeld zijn. Ze dienen om de bekkenbodem en buikspieren weer in vorm te krijgen. Voor veel vrouwen verschilt het wanneer ze weer ongesteld worden.

 • Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger?
 • Een vrouw kan tot zes weken na de bevalling nog kraamvloed uitscheiden.
 • Wanneer de cyclus eenmaal op gang is gekomen, verloopt deze meestal net zoals vóór de zwangerschap.
 • Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger?

Ik heb een keizersnede gehad? Ik wacht maar geduldig af dan Kan dat inderdaad al het geval zijn. Wat kan er aan de hand zijn als je tijdens die eerste 56 dagen toch bloed verliest, wanneer menstruatie na keizersnee, wat lijkt op een menstruatie. Daardoor kan uw buik nog wat dik, slap of zelfs gerimpeld zijn. Ongesteld na bevalling In principe kun je je eerste menstruatie na een week of zes tot acht krijgen, maar het kan ook drie maanden duren. Ik mocht dat niet! Alle forums Bekijk alle wanneer menstruatie na keizersnee.

Andere lichamelijke gevolgen van een zwangerschap

Netjes ongeveer 1 week, normale bloeding van het ongesteld zijn. Ook als ik straks de pil ga slikken wil ik condooms blijven gebruiken. Voorgenomen om weer een tijdje te kolven, maar hij was in het begin een huilbaby, plus nog een tweede kind, het nam te veel tijd en energie.

Groeikalender Hoe oud is je kind! Pagina laatst aangepast op  Eindredactie: Redactie Gezondheidsplein. Tot 5 maand borstvoeding gegeven en was met 7 maand weer ongesteld.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.09.2019 06:31 Dan:
   Tot 5 maand borstvoeding gegeven en was met 7 maand weer ongesteld.

  Ten anker

  Vond