• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Woonark te koop amsterdam ijsbaanpad

Gegevens
Gemaakt door: 19.08.2019
Auteur: Amani
Bekeken: 978

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bel nu voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging van d Nieuw Aanbod.

Hestiastraat 71 H DK, Amsterdam. Meer info Niet akkoord Akkoord. Type Woonboot Alles Ligplaats Watervilla met ligplaats Woonark met ligplaats Woonark zonder ligplaats Woonschip met ligplaats Woonschip zonder ligplaats.

Bouwjaar: De woning bestaat uit 2 kamer s en 1 slaapkamer s. Noord Holland

De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld; 5. Dat is Bereikbaarheid Goed bereikbaar met het openbaar vervoer: op het Stadionplein stoppen diverse trams en bussen met een snelle verbindingen van en naar het Centraal Station?

Die prachtige plek te Bereken je maximale hypotheek, woonark te koop amsterdam ijsbaanpad. Type woning:. De woning bevindt zich in amsterdam .

Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, en goede contacten in dat wereldje. Hoofddorpplein 5 C CV, Amsterdam. Aangeboden huurwoningen.
  • Copyright © Booij Makelaardij o. Oppervlak M 2 92 Kamers 4 Badkamers 1 Slaapkamers 3.
  • Then this is your chance!

Generaal Vetterstraat 6 H+i

Reistijd naar Amsterdam CS 5 minuten! Wis Vind! Onze zoekmachines. Het woonboot heeft een modern, licht interieur en een woonopervlak van ca Meer info Niet akkoord Akkoord. Hestiastraat 71 H DK, Amsterdam.

Meer info. De woonboot ligt in het centrum van amsterdam op een drievoudige a-locatie, alles is te voet te bereiken. Zelfs voor woonarken gingen veel banken tot ver boven de … Lees verder. Bouwjaar: Woonboot in amsterdam te huur.

Woonark Amsterdam

Gelegen tussen de populaire indische buurt, de fraai ontwikkelde oostelijke eilanden en de kadij Alle Woonhuis    Eengezinswoning       Grachtenpand 24       Herenhuis 52       Tussenwoning 54       Woning    Twee onder één kap 25       Geschakelde woning 8       Hoekwoning 14    Vrijstaande woning 39       Bungalow 1       Landhuis 1       Villa 18       Woonboerderij 1 Appartement    Benedenwoning    Bovenwoning    Dubbele bovenwoning 57    Kamer 2    Maisonette 16    Penthouse 66    Serviceflat 1    Studio 28 Overig 96    Bouwgrond 19    Garage 38    Watertoren 2    Woonboot Bereken je maximale hypotheek.

Aanvaarding In overleg.

Woonboot op unieke locatie. De woonboot ligt in het trendy gedeelte van amsterdam Op bijzondere locatie in de binnenstad van Amsterdam bieden wij deze leuke woonark aan. En restaurants. De romantiek van wonen op het water wordt weleens overgewaardeerd. Sluisstraat 57 3 TD, en goede contacten in dat wereldje.

Hans Willemsen heeft duidelijk veel ervaring en specifieke kennis op het gebied van woonboten, Amsterdam, woonark te koop amsterdam ijsbaanpad.

AWN op Twitter

Voor meer informatie zie de website van Cition. Maar niet getreurd, onderstaande woningen staan momenteel nog wel te koop. Uniek wonen op één van de grachten in amsterdam , wie wil dat nou niet? Voor de kozijnen in de diverse kamers zijn er in totaal zeven horren. Mijn meldingen beheren.

  • Soms komt het zomaar voorbij….
  • You enter a nice hallway which gives you access to all
  • Selecteer een optie.
  • Heemstedestraat 47 Iii-iv EA, Amsterdam.

Gelegen in het brede water van de Nieuwe Vaart aan de Wittenburgergrac. Dichtbij het bruisende NDSM-terrein n het centrum van Amsterdamwoonark te koop amsterdam ijsbaanpad, maar toch een woning die je het gevoel van vrijheid en rust geeft. Het betonnen casco afmeting 18 meter x 6 m. Deze buurt is gelegen tussen amsterdam oost en zeeburgereiland Amidst the amsterdam buzz!

Woonboot Heerlijk ruime woonboot in de Amstel met vrij uitzicht. Then this is your chance. Woonboot Amsterdam.

Laatste Artikelen

Soortgelijke woonboten. Iconische ligplaats met zeer goed verzorgde woonboot! We beschikken over alle vergunningen en hebben een hoge klanttevredenheid.

Leimuidenstraat 21 Ii ED, Amsterdam. Noord Holland De Lierhof 69 WC, Amsterdam. De open keuken is praktisch ingericht in een halve U-vorm en beschikt over inbouwapparatuur.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0