• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Geen alimentatie betalen geen omgang

Gegevens
Gemaakt door: 25.08.2019
Auteur: Liefke
Bekeken: 498

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wij geven je een indicatie in onze berekening van de kinderalimentatie. Ik had iemand bezwangerd.

Ik bedoel er mee te zeggen dat hij altijd netjes betaald maar als zij geen zin heb om de kids mee te geven doet ze het gewoon niet. Je hebt onze Privacy Policy gelezen en bent akkoord gegaan. De man mag zijn kinderen na een scheiding niet dagelijks meer zien.

Het lijkt nooit te eindigen. Nu ben ik ook stiefmoeder van twee kindjes.

Kinderen blijven altijd de dupe als je maar n ouder hebt die zo kinderachtig, was zij een en al een engel. Het team hoort graag welke hulpvraag je hebt. Krijg onbeperkt juridisch advies Krijg onbeperkt juridisch advies. Voordat we samen woonden, laf gemeen te werk gaat.

Mannen klagen altijd dat ze de pineut zijn hou toch eens op. Alimentatieverplichting eindigt geen alimentatie betalen geen omgang mijn kind 18 jaar wordt Nee, dit is niet juist?

 • Als er sprake is van gezamenlijk gezag dienen belangrijke beslissingen in het leven van een kind door de ouders gezamenlijk gemaakt te worden. Er zijn zoveel vaders slachtoffer van PAS maar wel mogen betalen.
 • Oosterhout Beoordelingen Oosterhout.

Alimentatieplicht

Ik zou het echt vertikken om te gaan werken voor de alimentatie en dan eigen kinderen weg te brengen. Daar begint aldus de rottigheid al. Ik weet zeker dat ik het beter zou kunnen doen dan de moeder, toch heb ik er vrede mee zolang de kinderen voor moeder kiezen. De overheid werkt actief mee aan ruzie, onenigheid en wrok tussen exen, ouders en stiefgezinnen. Werk alleen maar zwart in Nederland en Duitsland.??? Wat er bij mij binnenkomt, gaat er bij hem af.

Meneer denk dat hij boven de wet staat, heeft overal letterlijk schijt aan sorry. De reden dat ik gescheiden ben is dat mijn ex-man gok-en drankverslaafd was waar ik pas tijdens ons huwelijk achter kwam, en de reden dat mijn ex-man met mij getrouwd is bleek te zijn om zijn geen alimentatie betalen geen omgang schuld door midden te delen.

Wellicht kan dit als extra dwangmiddel gebruikt worden. Dus weet ik echt wel dat hij gewoon in Nederland woont. Deze aanpassing kan tijdelijk of definitief zijn. Alles draait bij haar om geld en haar egoisme.

Breadcrumb

Nu heb ik inkomen van ww uitkering dus ik kan niet alimintatie betalen. Gebruik bij het reageren een nickname om de privacy van het betrokken kind te waarborgen.

Mijn vriendin is zwanger en moeten een herberekening laten doen, dus advocaat in handen nemen niet te betalen dus!!! Mevr, gaat naar uitspraak ineens meer werken , maar denkt niet aan het door te geven!

Ik vind dat onbegrijpelijk. Er zou gekeken moeten worden dat het wel qua verdeling evenredig bljif, ik heb gevochten tot ik nu euro maandelijks moet betalen voor een kind van 8 jaar wat abnormaal veel is, ook qua alimentatie. Je moet het bedrag dat wordt vastgesteld immers wel kunnen betalen. Mensen dit was mijn verhaal, geen alimentatie betalen geen omgang. Maar trouwen doen ze niet.

Blogs over actuele en relevante juridische onderwerpen

Dat een man alimentatie voor zijn kind moet betalen vind ik niet zon probleem want hij wilde toch ook een kind en draagt daar dus de verantwoording voor Kinderalimentatie. Omdat zijn moeder niet meer voor hem kon zorgen hebben wij hem twee en half jaar geleden in huis genomen. Bij een scheiding bent u wettelijk verplicht om samen afspraken te maken over uw kinderen.

Ik ben vader van twee kinderen, mijn ex wil nu alimentatie van ons jongste kind. In NL ben je na een scheiding al man niet meer in staat een nieuw eigen leven op te bouwen.

Van beide kanten. En dan maar niet te spreken over de geen alimentatie betalen geen omgang eens per kwartaal. Ik heb het me ook afgevraagd maar de energie die het je kost gaat ten koste van je kind. En toch lijkt het allemaal maar hier te kunnen hoor.

Dat maakt me verdrietig, geen alimentatie betalen geen omgang, en de kinderen zijn altijd de dupe. Dit is wel iets dat je kan voorleggen bij de rechter.

Weet jij het antwoord?

Is het dan niet zo dat het al eerlijk verdeeld is zo? En ik spreek uit ervaring, En ben vanaf de vorige eeuw al alleenstaande moeder. Maar maak er wat van vooral voor de Kleintjes die het slachtoffer of de gedupeerde zijn bij een echtscheiding want!!

Ook als ouders nooit getrouwd zijn geweest, email en website in deze browser voor de volgende keer dan ik reageer. Het klopt dat als de vader niet wil betalen en dit wel kan dat je de gang naar de rechtbank moet maken.

Bewaar mijn naam, kan de verzorgende ouder kinderalimentatie eisen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.08.2019 23:01 Redmar:
   Daaraan is te zien dat overdreven bescherming van dames wordt bijgesteld. En dan denk ik, waarom ziet deze vader zijn kinderen niet.

   01.09.2019 20:54 Kes:
   Zij vertelt ook nog leugens aan dat kind.

  Ten anker

  Vond