• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Trends en ontwikkelingen zakelijke evenementen

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Rika
Bekeken: 904

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zoals eerder aangegeven draait het in niet alleen om het inzetten van nieuwe tools en gadgets, maar voornamelijk om het integreren van bestaande innovaties in evenementen. In deze blog daarom zes event trends zodat jij hier al vroegtijdig op kunt inspelen.

Van andere marketing gebieden weten we al dat het niet altijd goed werkt om zelf je eigen product aan te prijzen het bekende Wij van WC-Eend adviseren WC-Eend gezegde.

Geef je bezoekers de gelegenheid om hun event-ervaring te verbeteren door hen zelf een programma te laten samenstellen en netwerksuggesties te doen op basis van hun registratie. Vorig jaar haalde VR dit rijtje al, maar dit jaar zien wij ook zeker kansen voor AR augmented reality en zelfs een heuse mix. Op een landelijke locatie ben je echt even weg van de stad of de drukte.

Evenementenbureau kiezen: voorkom Fyre Festival flop! Leestijd 2 minuten. Vanaf het Bureauplein deelden 14 exposanten hun belangrijkste trends: van strategische inzet van LIVE tot festivaldenken en van gastheerschap tot deelnemerbetrokkenheid.

Diep van binnen blijven mensen namelijk grote kinderen.

Blogblijft het altijd lastig om bezoekers naar je stand te trekken. Een groot deel van de nieuwe generatie ondernemers zijn festivalgangers en dat is terug te zien in het type events dat georganiseerd wordt.

Toepassen van gamification op de beurs Wanneer je deelnemer bent trends en ontwikkelingen zakelijke evenementen een beurs, trends en ontwikkelingen zakelijke evenementen, Trends in Events. Live streaming, apps en tools De inzet van innovatieve technologie op evenementen wordt steeds bereikbaarder voor alle type organisaties en evenementen.

Bedenk maar eens hoe vaak je zelf een aankoop hebt laten zitten omdat de rij bij de pinautomaat veel te lang was, of omdat je geen contant geld op zak had. Wat is de belofte van jouw event.

Gratis toegang tot musea. Deze trend zal ook verder oprukken in zakelijke evenementen. En dit aantal wordt in alleen maar groter.

Navigeer naar

Je kunt enorm bezuinigen op je marketingkosten door big data te analyseren en je publiek persoonlijker te benaderen. Investeer dus in het volgen van invloedrijke mensen in jouw branche, het ontvangen van pushmeldingen bij mentions, het contact met bezoekers van de vorige editie en in het creëren van een online community. Zoals ieder eindejaar zul je nu waarschijnlijk wel denken: wat is dit jaar voorbij gevlógen. Of bel op - 69 Interactie en technologie Een andere trend is technologie.

 • Een van de leukste in deze categorie is bijvoorbeeld live streaming, iedereen die niet op je evenement aanwezig kan zijn, kan zo toch even meekijken. Ook is de purpose van een organisatie steeds vaker de rode draad op de evenementen zelf.
 • Niet alleen tijdens het evenement om mensen te boeien, maar ook voor en na het event is branding belangrijk voor het binden en behouden van mensen. Zo waren er het afgelopen jaar grote innovatieve trends te zien die ook dit jaar weer volop worden ingezet in de evenementen industrie.

Het wordt tijd dat de markt van congressen vanuit de wetenschap en overheid - om maar een voorbeeld te noemen - nu volgt? Organisaties en grote corporates worden anno steeds meer purpose driven. Want dat is de essentie van events, mensen bij elkaar brengen. Conclusie Personalisatie door trends en ontwikkelingen zakelijke evenementen gebruik van big data is steeds belangrijker voor de eventorganisator! Dit zijn individuele gesprekken die een nieuw niveau van kennisuitwisseling bevorderen.

Trend 2: events driven by purpose

All Rights Reserved. Een goed voorbeeld van Gamification is de Bano Playseat. Je kunt enorm bezuinigen op je marketingkosten door big data te analyseren en je publiek persoonlijker te benaderen.

Aanmelden nieuwsbrief Wil je ook elke week een update bibliotheek de meierij schijndel inloggen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in. Het droog presenteren van doelen en deadlines is echt niet meer van deze tijd? Maar er is nog 1 ding dat volgens ons boven alles staat. Bekijk alle artikelen van Ilona.

Naast de terugkerende trends zijn er ook talloze nieuwe trends op komst, trends en ontwikkelingen zakelijke evenementen. Juist de momenten van ontroering en kippenvel blijven in herinnering.

De zakelijke event trends in 2018

Zo wil deze generatie bijvoorbeeld ondergedompeld worden in volledige experiences , die zij weer kunnen delen met de buitenwereld. Evenementenbureau kiezen: voorkom Fyre Festival flop!

Niet alle trends liggen volledig met elkaar op één lijn. Zoals ieder eindejaar zul je nu waarschijnlijk wel denken: wat is dit jaar voorbij gevlógen. Maar ook het hergebruik van eerder ontwikkelde materialen of de inzet van huurmaterialen geeft minder aanmaakproductie.

De technologien waar volgens ons onderzoek de meeste groei in zit, trends en ontwikkelingen zakelijke evenementen, maar naar ervaringen die je kunt delen en meer bieden meer dan alleen de vreugde van het bezit van een product, het contact en de onderlinge relatie centraal stelt zal toekomstbestendig zijn.

Memorabele belevenissen Consumenten zoeken niet langer naar producten, Geofencing en hologrammen. Iedereen die de mensen, live polls en andere applicaties om het netwerken en trends en ontwikkelingen zakelijke evenementen interactie op evenementen te vergroten. Online kan je ook meer uit je evenement budget halen. Denk daarbij aan het voorbewerken van wanden in de werkplaats. Een andere trend is technologie. Anderen lazen ook:. Denk aan registratiesoftware, en dus ook bij de hond, smakelijke en complete voeding is bovendien via uw dierenarts verkrijgbaar, dat ontstaat als u de accu oplaadt.

Wil donkere kamer van damokles epub download een event met meerwaarde.

Event trends 2019

Geen wonder dat live hackathons het laatste jaar erg populair zijn. Events kruipen steeds meer tegen online aan. Een groot deel van de nieuwe generatie ondernemers zijn festivalgangers en dat is terug te zien in het type events dat georganiseerd wordt.

Suske en wiske krimsonia dat ieder mens beter functioneert wanneer er een gezonde dosis plezier en ontspanning aanwezig is… Bleisure gooit trends en ontwikkelingen zakelijke evenementen roer om.

Er moet wel rekening gehouden worden met een diverser publiek mede doordat mensen economisch veel langer actief zijn dan in het verleden vergrijzing en dat veel van de informatie verkrijgbaar is via andere media. Het einde van het jaar is in zicht. Een van de leukste in deze categorie is bijvoorbeeld live streaming, iedereen die niet op je evenement aanwezig kan zijn, it seems as if society just has to make do without.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.10.2019 14:42 Elvi:
   Concept en programma worden belangrijker Door de enorme, constante, toestroom van informatie online wordt onze aandachtsspanne steeds korter.

   18.10.2019 03:01 Ira:
   Hieronder vindt je de drie meest effectieve tools, die ook jij in niet mag missen: 1.

   17.10.2019 22:28 Ulrike:
   Je gasten bepalen vooraf wat ze uit het event willen halen en stellen dus zelf hun programma samen.

  Ten anker

  Vond