• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Lachende koe leeuwarden menukaart

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Juliënne
Bekeken: 512

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Weer super verwend door de bediening gisteravond en het eten was weer uitstekend! De bediening is uitstekend, vlotte bediening en aardig personeel.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Bedankt voor je hulp! Inloggen Lid worden. Schrijf een beoordeling. Waardering van reizigers. Er stond keurig een tafel voor ons klaar.

De laatste keer ging het even mis met het toetje, we komen binnenkort nog weer eens bij jullie eten. Lachende koe leeuwarden menukaart zag deze jongen niet dat onze glazen leeg waren, maar dat was ook weer zeer vriendelijk opgelost, dat wij nog wat dorstig waren. Alle restaurants in Leeuwarden weergeven. Daar komen veel mensen langs lopen etc.

Taal Nederlands. Een aanrader en wij komen zeker weer eens eten.

Kiezen van de kaart inclusief onbeperkt tapbier, wijn en frisdrank

Plaats recensie. Zeker voor herhaling vatbaar. Beetje jammer van de avond… Het personeel was ontzettend aardig maar er kwam zo'n 10× iemand aan onze tafel om te vragen of alles naar wens was. Eten was heerlijk en de service was ook geweldig. Service Catering All-inclusive. Hier laatst gegeten, was erg druk waardoor ik moeite had om mijn gezelschap te verstaan.

 • We zaten alleen erg krap tussen de tafeltjes in en mijn vriend zat net met de stoel over een drempeltje heen en dat zit niet heel plezierig. JB 11 punten.
 • Van Zeijts.

Goed eten en uiterst vriendelijke bediening. Het was goed eten, maar wij zaten in de gang aan de hoge tafels. Het kost bijna lachende koe leeuwarden menukaart en het is dan ook bijna niks. Beoordelingen Vorige week meerdere malen bij jullie gegeten, met broer Fons en eenmaal ook met mijn zoon erbij. Plekken erg op elkaar gepropt en enorm gehorig.

Alleen vers!

Het was gezellig en heerlijk eten. Kortom we komen terug. Waren verrast Prijs kwaliteit sfeer alles tip top in orde.

Bedank Femmie d.

Bekijk onze menukaarten in-koe-sief menu krant menu krant. Heel goed Certificaat van uitmuntendheid Winnaarnog niet via iOS-apparaten! Diverse keren biefstuk gegeten bij de Lachende koe altijd goed betaalbaar. Om Er was een enorme keuze en alle gerechten waren voortreffelijk.

Hoe was jouw ervaring?

Helaas ook deze was erg taai, ook de andere collega's aan tafel We waren met zes personen en hebben allemaal heerlijk gegeten. We hebben heerlijk gegeten en de sfeer was uitstekend. Datum van bezoek: juni Schrijf een beoordeling.

 • Is dit een barbecuerestaurant?
 • Daar komen veel mensen langs lopen etc.
 • Voor een lage prijs.
 • Het was gezellig en heerlijk eten.

Bekijk onze menukaarten in-koe-sief menu krant menu krant. En een prima prijs kwaliteit verhouding. Johan van der Veen 5 punten. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Kom er vaak? Weer heerlijk gegeten!. Voor ons inmiddels al de 4e keer dat we bij de Lachende Koe lachende koe leeuwarden menukaart gegeten, echt een aanrader.

Grote plaatsen met restaurants

Vd Zwan. Weer super verwend door de bediening gisteravond en het eten was weer uitstekend! Bedank marconSUD.

Ineke Spijker. De Lachende Koe op 9 augustus Verder dik tevreden en we komen zoals veel vaker, gewoon weer bij dit restaurant terug. Een super leuke avond gehad.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.10.2019 16:45 Gareth:
   Griet 5 punten. F van der Leij.

   18.10.2019 08:57 Ylva:
   Prima rode huiswijn, standaard hapjes, maar wat het meest is bijgebleven zijn de vele struikelpartijen doordat de ruimte slecht verlicht was in combinatie

  Ten anker

  Vond