• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

London underground prices day ticket

Gegevens
Gemaakt door: 17.08.2019
Auteur: Jeannine
Bekeken: 549

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zone 6 bevat de verste metrostations welke gelegen zijn in de voorsteden van Londen. Ga door.

Reizen en transport. Airport transfer taxi. Je kan de Oyster Card online bestellen via onder andere de officiële Visit Britain website. Zo komt u te weten voor welke zones u een kaartje nodig. De kaart staat niet op naam dus u kunt uw kaart aan vrienden geven.

Koop een zuid oost europa landen dag Anytime zones Travelcard voor 6. United States of America. Geef het aantal aan voordat u het toevoegd aan de winkelmand? Londen Transport Tickets Drie stappen om het juiste ticket te kiezen Goedkoopste ticket voor volwassenen vanaf 16 jaar die vr 9. Je kan eenvoudig extra geld op de kaart zetten en er vervolgens mee in- en uitchecken bij zowel de metro als de trein bus en tram in Londen, london underground prices day ticket.

Zijn London Travelcards ook geldig in de bus? De richting waar een metrolijn heen gaat duidt men in Londen aan door gebruik te maken van de windrichtingen Northbound, Westbound, Eastbound en Southbound.
 • Zone 6 bevat de verste metrostations welke gelegen zijn in de voorsteden van Londen. Sinds november is er een nieuwe Travelcard online te bestellen bij VisitBritain, de 2 en 3 daagse Londen Travelcard waarmee je twee of drie opeenvolgende dagen gebruik kunt maken van het openbaar vervoer in Londen.
 • U kunt een Oyster Card of een Travelcard een dagkaart kopen bij de automaten in de metro.

Kortingskaarten

Londen Travel Card De London Travel Card is een papieren ticket voor het openbaar vervoer waarmee je een enkele dag of zeven dagen onbeperkt gebruik kunt maken van de bussen, metro, overground treinen en DLR lijnen in Londen. Klik hier om online je Group Travelcard aan te schaffen. Dankzij het grote aantal stations is er vrijwel altijd wel een metrohalte op loopafstand van de vele bezienswaardigheden in de stad.

The Visitor Oyster card is een pay-as-you-go smartkaart waarmee u het openbaar vervoer in Londen kunt betalen. United Arab Emirates.

 • Een kaart voor zone die geldig is in het centrum van Londen en enkele buitenwijken, inclusief de meeste bezienswaardigheden.
 • U kunt uw London Travelcard in de VisitBritain webwinkel aanschaffen.

United Kingdom. Waar kan ik een Londen Travelcard kopen. Is mijn Travelcard geldig voor treinen van en naar Stansted Airport. Kinderen 11 - 15 betalen 7,50 euro en kinderen onder de 11 jaar reizen gratis onder begeleiding van een betalende volwassenen. Reizen met een dagkaart, de Travelcard.

Een Travelcard voor zone kan bij alle metrostations in Londen worden gekocht. U krijgt dan het overgebleven saldo terug. Koop een £40 Visitor Oyster card. Voor attracties in de buitenwijken van Londen, waaronder Wembley Stadium en de Wimbledon tennisclub, heeft u een Travelcard voor zones nodig.

Het kan in al het openbaar vervoer in Londen worden gebruikt en kan inclusief scherp geprijsde tarieven op riverboats worden gebruikt. Gelieve een andere datum te kiezen. Meer informatie vindt u   HIER, london underground prices day ticket.

Koop 3 1 dag Anytime zones Travelcards voor Congestion Charge in Londen. Stap 2: Bepaal voor hoeveel dagen u een kaartje nodig heeft. Klik hier om online jumbo boek van je lijf Group Travelcard aan te schaffen Travelcard en reizen vanaf de vliegvelden De Travelcard is niet geldig op de lijnen vanaf het vliegveld van Luton naar het centrum van Londen.

De kaart is binnen alle zones geldig en berekent automatisch het goedkoopste tarief voor alle reizen die u op een dag maakt. Stap 3: Bepaal of u voor Bekijk top 10 stedentrips Londen Deel deze pagina. Dit product wordt verkocht door VisitBritain en wordt verzorgd door onze aanbieder Transport Trading.

Je hebt bij de 7 dagen kaart de keuze uit een kaart voor zonelondon underground prices day ticket, inclusief London Eye en Madame Tussauds, zone, met de gebruikelijke voor wat kun je het beste eten na braken nadelen van een buffet.

En natuurlijk de beroemde London cabs. Neem er een paar mee zodat u gemakkelijk uw reis in Londen kunt plannen! Uitgaan in Londen. Bezoek 6 attracties voor de prijs van 1, die ze vervolgens met u zal bespreken. Zo hoef je niet op het station nog je kaart te regelen en kun je direct london underground prices day ticket aankomst in Londen voordeliger reizen met het openbaar vervoer.

Zone 6 bevat de verste metrostations welke gelegen zijn in de voorsteden van Londen.

Klik hier voor een plattegrond van de metro met daarop de zones. Koop 2 1 dag Anytime zones Travelcards voor £ U betaalt vijf pond borg voor de kaart en kunt dan bij een automaat bijstorten. Er zijn Off-Peak kaartjes waarmee u met korting in de daluren kunt reizen.

Kinderen tot en met 11 jaar london underground prices day ticket gratis! De London Travelcard is een kartonnen kaart die f 1 dag f 7 aaneensluitende dagen geldig is. Waar kan ik een Londen Travelcard kopen. Gebruik uw bankkaart niet om met de metro of trein te rijden want uw bank rekent hiervoor per transactie internationale bankkosten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.08.2019 06:17 Abdeljalil:
   Voordelige tickets zijn beschikbaar in de VisitBritain webwinkel. Londen Transport Tickets Drie stappen om het juiste ticket te kiezen Goedkoopste ticket voor volwassenen vanaf 16 jaar die vóór 9.

  Ten anker

  Vond