• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Marius van dokkum museum ootmarsum

Gegevens
Gemaakt door: 13.10.2019
Auteur: Yannic
Bekeken: 723

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De schilderijen van Marius van Dokkum  bestaan uit portretten, stillevens en vrije onderwerpen. Marius van Dokkum is vooral bekend om zijn eigentijdse genretaferelen. Kerkplein 3, Bathmen.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Een klein kijkje bij de tentoonstelling in het museum in Ootmarsum.. Beoordeeld op 23 juli Van Dokkum.

Mensen die ondanks hun eigenaardigheden toch sympathiek overkomen. Museum Ootmarsum, Marius van Dokkum Beoordelingen.

Email or Phone Password Forgot account? Beoordeeld op 13 januari Museumbezoek. September 6. Sections of this page. See more of Marius van Dokkum on Facebook!

Openingstijden

Information about Page Insights Data. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. We liepen langs het Museum Ootmarsum en wilden dit met onze museum jaarkaart bezoeken, maar was niet nodig omdat we zo naar binnen mochten. Zou je een vriend aanbevelen om hier een rondleiding met gids te volgen?

Bedank Wisselaar. Datum van activiteit: september

Een aanrader voor jong en oud? Marius van Dokkum May 16, marius van dokkum museum ootmarsum. Bekijk alle 8 hotels in de buurt Bekijk alle 27 restaurants in de buurt Bekijk alle 17 attracties in de buurt.

Volledige weergave. Marius van Dokkum is vooral bekend om zijn eigentijdse genretaferelen. We liepen langs het Museum Ootmarsum en wilden dit met onze museum jaarkaart bezoeken. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen? Hotels in de buurt Bekijk alle 8 hotels in de buurt.

Marius van Dokkum August 12, ·. Is deze plek of activiteit geschikt voor kleine groepen minder dan vier? Sections of this page.

Kijk voor meer prachtig werk ook eens op www. Marius van Dokkum September 28. Alle talen. Marius van Dokkum December 22. Beoordeeld op 7 juni Leuk bezoek. Jump to.

Beoordelingen filteren. We zijn wel drie keer wezen kijken. Sections of this page.

 • Marius en Ingeborg van Dokkum verzorgen aanstaande zondag 11 november samen een presentatie in de prachtige Zuiderkerk te Enkhuizen.
 • Alle talen.
 • Marius van Dokkum; Hartelijk Dank, You made my day!
 • Moet je bij deze plek of activiteit betalen voor wifi?

Bedank Tobias. Lijst wordt bijgewerkt Moderne tijd: 'Trage computer' door Marius van Dokkum. Jump to. Museum Ootmarsum wil een podium bieden aan deze bijzondere kunstenaar opdat zijn oeuvre ook langlopend in het echt kan worden bekeken en bestudeerd. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Ootmarsum heeft erg veel kleine kunst galeries en mini- musea voor een klein landelijk stadje, marius van dokkum museum ootmarsum.

Orginelen en afdrukken. Bedank anniev. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Marius van Dokkum November 13, ·.

Land van ANWB De expositie van de kunstenaar Marius van Dokkum is een Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.10.2019 14:56 Charell:
   Waardering van reizigers.

  Ten anker

  Vond