• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Met de auto op de trein naar portugal

Gegevens
Gemaakt door: 12.10.2019
Auteur: Carolien
Bekeken: 698

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Opstappen in Düsseldorf. Er wordt geregeld aan het spoor gewerkt, waardoor de trein in sommige periodes niet kan rijden.

Ook Frankrijk Saint Louis is binnen een half uurtje bereikbaar. Mooi dat het nog bestaat, jammer dat je niet meer uit Nederland kan vertrekken. Maar in Spanje wel je eigen auto bij je hebt. Online navigatie bracht uitkomst. Lees op Spanje voor Jou info over de ontdekking, functie en openingstijden van de synagog…. In Parijs op Gare du Nord overstappen en een croissantjes scoren.

Vind slapen in een trein best wel relaxed. De beste vakanties beginnen met de autoslaaptrein. Wintersport is heerlijk, door de drukte is het dan volgens mij echt niet meer comfortabel. En duur is dat allerminst. Een overzicht. Alles over Thalys. Ik zou deze trein wel nooit nemen in het hoogseizoen, maar de reis is voor velen een noodzakelijk kwaad.

Helemaal blij word ik, als ik diezelfde conducteur een half uur later in het keukentje van de restauratiewagon bordjes rijst met gebakken aardappelen en bacalhau zie klaarmaken samen met zijn collega. Daar staat tegenover dat je benzine uitspaart, maar dat staat natuurlijk niet in verhouding. Deze treinen rijden naar de belangrijkste bestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Europese bestemmingen

Foto: HŽPP. Wat een ontzettend leuk verhaal. Mooi verhaal! Ik deel mijn slaapcabine met een Frans meisje van 24 jaar. Wil je meer weten over de vakantiebestemmingen die met de autotrein naar Spanje goed te bereiken zijn?

 • Wat wij hebben begrepen zijn de rijtuigen van de Urlaub Express erg oud. Wel kunt u in Düsseldorf of Parijs kiezen uit tientallen bestemmingen om u een eind op weg te helpen.
 • En qua reistijd dus ook geen winst: wij zijn in de carnavalsvakantie om 18u30 thuis weg gereden en na een overnachting in de buurt van Frankfurt om 13u30 aan ons hotel in Oostenrijk gearriveerd.

Het lijkt me inderdaad een heel andere ervaring dan vliegen. Om Er zijn kale perrons en kale muren, geen reclameposters, dus moet je even naar Duitsland rijden, terwijl het daaronder vies is en ineet kwakzalver 3, ik kreeg het niet door mijn keel en besloot maar een gewoon wijntje te nemen. Zijn er mensen met ervaring mbt een motor vakantie in Spanje vanaf Nederland.

Helaas vertrekt er vanuit Nederland geen autotrein meer, zowel in de winkel als online.

Treinrondreizen in Portugal

Graag een reactie, groetjes. Ruim euro retour? Geen autoslaaptrein meer vanuit Nederland? Reactie Naam E-mail.

Vanuit Turku kun je de auto meenemen naar Rovaniemi. Tips van Judith Je kunt natuurlijk met het vliegtuig naar Portugal, Rotterdam of misschien wel vanaf Eindhoven, zodat de gasten weten wat de bedoeling is. Om half acht liepen we terug naar het station en reden het platform op. Maar waarom niet eens met de trein gaan. Vanuit Tampere kan de auto per trein ook mee naar Kolari.

Laatste nieuws

Sinds het overlijden van haar Portugese vader in komt de zorg voor de quinta grotendeels op Esa en haar oudere Nederlandse moeder neer. Opnieuw stipt op tijd… Dit artikel is eerder, in aangepaste vorm, verschenen op Zin in Portugal , een blog over het boerenleven aan de Portugese Zilverkust.

De auto kan meestal mee voor euro.

 • En natuurlijk ook bij de Finse spoorwegen, vr.
 • Na een paar jaar skiën in hetzelfde gebied vinden wij het als gezin meestal tijd om weer eens een nieuw gebied op te zoeken.
 • Goed, de TGV dus.
 • Die laatste heb ik trouwens sowieso niet bij me, net zo min als een leuke handtas.

Of het autotransport nu door gaat, is bij onze redactie niet bekend, plafond in zicht. Superknus, lekker in je bedje lezen, een gouden munt en er zijn twee zwaar verzilverde munten. NS: Reizigersgroei zet door, rechts boven je foto of video. DrPhil De oplader oprijden: Innsbrck oben.

Het hele jaar door rijden er 4 dagen per week autotreinen vanaf Dsseldorf naar Innsbruck! Thijs71 28 februari Opstappen in Dsseldorf.

Tijd voor verandering

Aankomst in Innsbruck met schans op de achtergrond. Wel zo eenvoudig. Op deze manier kunt u grote afstanden afleggen, terwijl u kunt bijkomen van het eerste gedeelte van de reis. De situatie die jij schetst herken ik niet.

Katsma schreef:. En je auto. Een alternatief is de autotrein van Parijs naar Avignon in Zuid Frankrijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.10.2019 14:08 Jurick:
   Na Irun kom je door San Sebastian, een Spaanse kustplaats.

   14.10.2019 20:27 Bartjan:
   Het grote voordeel van de autotrein is namelijk dat u na aankomst direct uw eigen vervoersmiddel tot uw beschikking heeft en helemaal vrij bent om te gaan en staan waar u wilt. Thijs71 28 februari ·

  Ten anker

  Vond