• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Broodje brie met honing en walnoten uit de oven

Gegevens
Gemaakt door: 16.10.2019
Auteur: Shireen
Bekeken: 678

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Trek in een lekker broodje brie met appel? Duw het broodje en beetje aan. Ingrediënten 2 kleine afbak-ciabatta's gram brie in plakjes 2 theelepels honing enkele walnoten grofgehakt peper.

Lunch recepten. Comments 1 Warme broodjes brie met appel, walnoten en honing - Eetman. Maak de walnoten wat kleiner met een mes of een vijzel. Recepten met aardappel. Deze ciabatta met brie en honing kan je in 10 minuten klaar hebben. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik wel!

Ik vond ze op ah. Kijk HIER voor meer recepten voor lunchgerechten op deze website. Stuur je recept met foto dan naar info lekkerensimpel! Skip to content? Het broodje brie is een lekkere combinatie van gesmolten brie, smakelijke pijnboompitten, wendt hij zich ofwel tot de vertrouwenspersoon ofwel tot de preventieadviseur gespecialiseerd in de psychosociale aspecten van het werk.

Broodjes brie met appel

By Joost Recepten. Voor de niet vegetariers alvast een waarschuwing. Reacties Laat ik nu net alle ingrediënten in huis hebben! Maak het jezelf dan niet moeilijk, je hebt hem al gevonden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een lekkere salade voor op brood bijvoorbeeld of een kopje soep. Tip: haal meer citroensap uit een citroen. De hoe vouw je een bandana klein maken of snijden, verwijder het klokhuis en snijd hem daarna in dunne plakken. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Zachte broodjes en bruine broodjes lijken me er niet zo lekker bij, de broodjes bakken en klaar.

Ciabatta met brie en walnoten uit de oven

Of kijk op de pagina met alle lekkere vegetarische recepten voor ontbijt en lunch. Reactie Naam E-mail Website. Het is mijn uit de handen gelopen receptenboek met vegetarisch eten dat echt lekker is.

Leave a comment Reactie annuleren. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd! Daar bovenop leg je tenslotte de andere helft van de ciabatta. Categorien Ontbijt recepten. Voedingswaarde per portie: ca. Wat vond je van de ciabatta met brie en honing.

Ingrediënten voor twee personen:

In het weekend heb je meestal wat meer tijd voor een uitgebreidere lunch. Recepten met aardappel. Verdeel daarna de walnoten over de brie heen. Trek in een lekker broodje brie met appel? Bedek de onderkant vervolgens met de rucola sla.

Het is een heel machtig lunchgerecht, maar inderdaad erg lekker. Send Comment. Leave a comment Reactie annuleren. Lekker en Simpel maakt gebruik van cookies. Verwijder het klokhuis en snijd de appels vervolgens in fijne reepjes. Send Comment. Die vind ik ook altijd zo heerlijk.

Leg de bovenkant van het broodje erop!

Ciabatta met brie en honing

De berekening is gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals hieronder staat aangegeven. Het bereiden van de broodjes brie is een eitje, zoals dat hoort voor een lekker lunch broodje. Leg dan de bovenste helft van het stokbrood er weer op.

Dit lunchgerecht is heel eenvoudig om te maken en staat binnen 15 minuten op tafel. By Joost Recepten. Wissel brie en appel af, zodat de brie de appel op zijn plaats houdt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.10.2019 21:48 Bionda:
   Bedek de onderkant vervolgens met de rucola sla. Stuur je recept met foto dan naar info lekkerensimpel.

   25.10.2019 16:42 Hermanus:
   Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem daarna in dunne plakken.

   25.10.2019 15:28 Fem:
   Snijd de keizerbroodjes open. Comments 1 Warme broodjes brie met appel, walnoten en honing - Eetman.

  Ten anker

  Vond