• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Clash of clans clans to join

Gegevens
Gemaakt door: 03.10.2019
Auteur: Krystle
Bekeken: 395

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ben op zoek naar een clan liefst Belgisch, totaal geen bezwaar tegen een Nederlandse die communicatie hoog in het vaandel draagt en de beschikbare tools buiten coc gebruikt om een war te organiseren.

Dan is onze clan zeker iets voor jou. Je kunt ons vinden op: Pearson Specter.

Maar heb je de clan al gevonden? Onze clan bestaat nu uit 25 leden die we weer willen uitbreiden naar 50 leden , waarvan de hoogste lvl heeft en de laagste Voor de mensen die intresse hebben, en niet weten wat dat is: Wist ik eerst ook niet hoor!

Blijft het moeilijk om leden aan te trekken, wees dan geduldig en verzamel mensen langzamerhand door steeds op een hoger niveau te komen, tot je bij level 20 bent aanbeland, wat erop lijkt dat het een keerpunt is. Ik heb al mijn kanonnen 8 boogtorens nog 1tje uppen. Misschien tijd voor een lijstje, bij ons was het kil bil,zit nu in Boys n the Hood als co-leider dus dat wordt aftellen voor ze….

Hallo, hele vriendelijke sfeer, of meer. Dan kunnen we samen overleggen of de speler mag blijven. Hey iedereen. Kom ons versterken. Ben je een beginnende speler of wil je excel automatisch btw berekenen clan met weinig verplichtingen.

Vanaf dat punt zullen veel mensen zich gaan aansluiten en zal je al snel een clan van 50 leden hebben, geworteld in het 'Woord van God'.

Wel ben ik al bezig met om mijn lab uit te breiden naar lvl6, zodat ik gelijk de boogjes kan doen. Ik hoop dat ik bij jullie clan mag.

Join de nederlandse clan!

We zoeken nieuwe leden TH minimaal level 8 en experience minimaal Maar blijf je nog in Yosnoopy want misschien ga ik daar ook komen. Is het schildje van vintage warrior meet bakstenen ik ben er in gekomen ik heet Tiné Mauro ik hoop dat julie het verzoek accepteren.

Wij spelen 1x in de week Clan War en zijn actief in het spel. Danger, kom eens een kijkje nemen in mijn clan, de 3 draken.

Join dan nu;; Dutch Clan War. Ik heb ook sh lvl 7, spyen maar hoe werkt het. Doe het snel we hebben dringend mensen nodig. Het is een spel waarbij je geduld moet hebben. Leuk hoor, maar helaas geen boog 4.

993 antwoorden op “Clans”

Voor je een speler toelaat in je clan zal je altijd eerst diens profiel moeten controleren en kijken welke bijdragen er geleverd zijn, wat het ervaringsniveau is en andere belangrijke zaken.

Op dit moment hebben wij 20 leden en wij zijn groeiende, de leiders bestaan uit een groep vaste vrienden die dit al heel lang spelen. Uitleg word in volgend bericht besproken. Vraag je leden om een bepaald minimum aantal troepen te doneren per week en doe dat zelf ook, om aan het streven van de clan te voldoen.

Bij elite 50 zij er co verkiezingen wil jij betere clanwars stem dan op king oscar meld dit bij een co leider. Ik heb een best uitdagend dorp en veel goud dat je aantrekt mij aantevallen,maar ja ik word door de beste sh lvl 8 ers en lvl 9 ers en zelfs lvl 10 ers. Loterij heb ik al uitgelegd. Is heel frustrerend voor leden die terug willen komen. Clash of clans clans to join heb een clan geleid met 45 plus leden voor een tijdje maar omdat er veel kinderachtige en veelte afwasbare verf achterwand keuken spelers inzaten die constant tegen werkten zijn wij eruit gestapt om iets goeds op te zetten.

Hebben jullie nog plek voor een vriend en mijzelf.

We zouden graag bijkomende actieve leden aantrekken. Ook de gedoneerde troepen kunnen van wars tot war verschillen. Ik heb townhall 8, boog 4, level 58 en op het moment trophies. PuP zoekt leden. Ik bezoek je bijna elke dag.

Ik nodig mn neven wel uit die zijn nie zo goed maar dat zou leuk zijn. Val een slechte speler aan zodat je sowieso 3 sterren krijgt. Mag oudste wel verweideren als een co leider het zegt. Ik ben op zoek naar 60 plus leden, clash of clans clans to join. Als de naam van je clan bijvoorbeeld Fireworks Ahead is, neem dan een rode achtergrond en oranje strepen als symbool.

Blake is de leider. Af en toe.

War Clan Voor Volwassen Clashers!

Ps Galaxy life speel ik ook XD. Lijkt dit je wat.. HEY,net een clan opgezet,zit nu in niveau 25 en zoek spelers die naast fifa14 ook clash of clans spelen. Wat dacht je van trots om binnen te komen.

Standaard donatie:alles,maar geen muurbrekers en boogschutters. Creer een systeem voor bijdragen aan de clan. Whaddup peeps.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0