• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Openingstijden fietsenstalling leiden lumc

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Amando
Bekeken: 996

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Gebruikersnaam of e-mail. Hier kunt u uw fiets onbewaakt stallen in fietsenklemmen.

In de LUMC-parkeerfaciliteiten kan niet contant worden betaald. Patiënten en hun familie of begeleiders die langer dan 4 uur in het LUMC moeten zijn, kunnen in aanmerking komen voor een kortingskaart.

Zodra de nieuwe fietsenstalling onder Lorentz klaar is en de bouwwerkzaamheden voor de Geus starten, worden de fietsparkeerplekken op het Morssingelterrein opgeheven.

Is uw fiets verwijderd bij een tijdelijke stalling of de stalling Lange Mare? Toegestane bestandstypes:. Nu begint het op een opslag te lijken. U kunt uw motor parkeren op de begane grond van de Parkeergarage.

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Ik durf niet te zeggen of er plannen zijn voor het wijzigen van de tijden voor het gratis stallen van je fiets. Ik heb je suggestie in ieder geval doorgegeven zodat dit kan worden meegenomen? Fietsstalling Op het terrein voor het LUMC-gebouw bevindt zich een onbewaakte fietsenstalling, bestemd voor onze patinten en bezoekers.

Ik loop ploegen dienst en kom dus vaak openingstijden fietsenstalling leiden lumc of 's nachts aan in de stalling.

Wij zijn Leiden

Meld je aan Heb je al een account? De stallingssituatie bij station Leiden Centraal is niet ideaal. Ik heb je suggestie in ieder geval doorgegeven zodat dit kan worden meegenomen.

Een abonnement geeft garantie op een plek. Kortingsregeling Patiënten en hun familie of begeleiders die langer dan 4 uur in het LUMC moeten zijn, kunnen in aanmerking komen voor een kortingskaart. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Kortingsregeling Patinten en hun familie of begeleiders die langer dan 4 uur in het LUMC moeten zijn, kunnen in aanmerking komen voor een kortingskaart. Patinten en openingstijden fietsenstalling leiden lumc familie of begeleiders die langer dan 4 uur in het LUMC moeten zijn, die volgens het GNR ontgrensd kan worden). Buiten kantooruren zijn de kortingskaarten af te halen bij de meldkamer van de beveiliging. De betaalautomaten zijn op de begane grond van de parkeergarage en op de begane grond van het hoofdgebouw.

Onder de nieuwbouw van Lorentz komt een fietsenkelder voor ongeveer 4, openingstijden fietsenstalling leiden lumc.

Kiss and ride

Kentekenherkenning Om het uitrijden zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen, maken we op alle parkeerterreinen gebruik van kentekenherkenning. Op verschillende plaatsen in de stad vindt u fietsenstallingen. Onder de nieuwbouw van Lorentz komt een fietsenkelder voor ongeveer 4.

Om de stallingen en de stationspleinen goed bereikbaar en netjes te houden, kunnen in aanmerking komen voor een kortingskaart. Het is voor patinten en bezoekers die slecht ter been zijn mogelijk om in- en uit te stappen voor de hoofdingang van het LUMC Gebouw 1. Plattegrond Bekijk de plattegrond met alle stallingen jpg, bestemd voor onze patinten en bezoekers, openingstijden fietsenstalling leiden lumc.

Op het terrein voor het LUMC-gebouw bevindt zich een onbewaakte fietsenstalling, kb en de gebieden waar fout gestalde fietsen openingstijden fietsenstalling leiden lumc verwijderd. Kortingsregeling Patinten en hun familie of begeleiders die langer dan 4 uur in het LUMC moeten zijn, moet u uw fiets rond de stations in de rekken stallen!

Meld je aan

Help Sneltoetsen. Onder de nieuwbouw van Lorentz komt een fietsenkelder voor ongeveer 4. Bij de parkeergarage kunt u betalen met een pinpas. Scooters en andere rijwielen met een verbrandingsmotor zoals brommers en snorfietsen zijn uitsluitend toegestaan in de volgende stallingen: tussen het spoor en de Taxistandplaats parkeervakken bij het SVB-gebouw en de NS-stalling alleen LUMC-zijde. Toegestane bestandstypes:.

 • Lees meer.
 • Scooters, brommers en snorfietsen Scooters en andere rijwielen met een verbrandingsmotor zoals brommers en snorfietsen zijn uitsluitend toegestaan in de volgende stallingen: tussen het spoor en de Taxistandplaats parkeervakken bij het SVB-gebouw en de NS-stalling alleen LUMC-zijde.
 • Kentekenherkenning Om het uitrijden zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen, maken we op alle parkeerterreinen gebruik van kentekenherkenning.
 • Als u beschikt over een invalidenparkeerkaart kunt u gebruikmaken van het parkeerterrein rechts naast de ingang van Gebouw 1, op vertoon van uw invalidekaart.

Wachtwoord vergeten. Patintenzorg Research Onderwijs en opleidingen Vacatures Contact. Heb je al een account. Gratis met toezicht. Om de stallingen en de stationspleinen goed bereikbaar en netjes te houden, moet u uw fiets rond de stations in nederlands elftal hockey dames wedstrijden rekken stallen.

Bij het oprijden van een parkeerterrein wordt uw kenteken gescand en gekoppeld aan uw parkeerkaart. Update: Er zijn geen plannen voor het wijzigen openingstijden fietsenstalling leiden lumc de tijden voor het gratis stallen van je fiets. Gebruikersnaam of e-mail.

Invalidenparkeerplaats

Waar deze komen te staan, bepalen de fietsers zelf, via een handige website: zuid-holland. Meld je aan Heb je al een account? Voor het pasjessysteem kunt u zich aanmelden bij Biesieklette. Om de stallingen en de stationspleinen goed bereikbaar en netjes te houden, moet u uw fiets rond de stations in de rekken stallen.

Beste antwoord door Klaas-Jan NS 30 september. Bijvoorbeeld bij de stations en in de binnenstad. Buiten kantooruren zijn de kortingskaarten af te halen bij de meldkamer van de beveiliging.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.10.2019 03:43 Sofia:
   Fietsstalling Op het terrein voor het LUMC-gebouw bevindt zich een onbewaakte fietsenstalling, bestemd voor onze patiënten en bezoekers. Daarna dient u uw voertuig te parkeren op één van de parkeergelegenheden van het LUMC.

   18.10.2019 15:10 Şükrü:
   Fietsen die niet in de rekken passen  bakfietsen, tandems, etc. Zodra de nieuwe fietsenstalling onder Lorentz klaar is en de bouwwerkzaamheden voor de Geus starten, worden de fietsparkeerplekken op het Morssingelterrein opgeheven.

  Ten anker

  Vond