• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zelf een steigerhouten tuinbank maken

Gegevens
Gemaakt door: 14.10.2019
Auteur: Jantien
Bekeken: 338

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zelf tuinbanken maken zonder plan is niet verstandig. Stappenplan zelf tuinbanken maken Mooi voorbeeld van zelfgemaakte tuinbank.

Loungebank bouwpakket steigerhout.

L 1 Lat van 30 bij 30 bij milimeter. Verbind de planken met behulp van de verbindingslatjes D. H 2 Latten van 30 bij 62 en een lengte van milimeter. A 5 Steigerplanken van twee meter. Allereerst tekenen we de hellingshoek van de zitting af op de armleuningen.

Dit product is niet uit voorraad leverbaar. Draag gerust bij. Stap 15 Bij de volgende serie handelingen is een beetje hulp wel handig. Onderaan de pagina staan bouwtekeningen en het stappenplan om de tuinbank te maken van steigerplanken. Relevante producten. Hier kunnen de zijlatten H - die je in stap 1 schuin hebt zelf een steigerhouten tuinbank maken - mooi op de steunen rusten.

Onderaan de pagina staat een 3D bouwtekening voor deze steigerhouten bank. Let er op dat deze lat plat dient te liggen.
 • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. G 2 Latten van 30 bij 62 milimeter en twee meter lang.
 • Stap 9 Schroef 2 planken x6x3cm. Helemaal naar wens:  heb je daarnaast speciale wensen voor kleuren, materialen of opdrukken?

Loungebank van steigerhout, bouwtekening tuinbank XL.

Draai het geheel om en verbind de planken met behulp van de verbindingslatten E. Hocker steigerhout bouwp J 2 Latten van 30 bij 62 bij milimeter. Zaag eerst alle planken en verbindingslatten die je bij de bouwmarkt hebt gehaald op maat. Zaag de punt van de zijlatten H af, in een hoek van 20°. Grote banken om in een hoek te plaatsen.

Het zijn een paar eenvoudige stappen die u hier op de bouwtekeningen kunt bekijken. Loungebanken zijn de meest populaire modellen voor binnen en buiten. Bij bovenstaand stappenplan gaan wij ervan uit dat je al een bouwtekening hebt. Voor deze banken heb je maar vijf planken van steigerhout nodig en een paar latten, zelf een steigerhouten tuinbank maken. Wanneer je ze zelf maakt is alles mogelijk.

Banken van steigerhout maken met gratis bouwtekeningen.

Eerst maken we de armleuningen. Zet eerst de bank recht op. Daarnaast geven we tips voor handig gereedschap en online bouwtekeningen voor zelf tuinbanken maken. Er gaan 26 planken in deze hoekbank, dat is een heleboel steigerhout.

Plaats de zijlatten H onder de plank. Als zelf een steigerhouten tuinbank maken handeling voor de zitting: schroef een latje 50,5x6x3cm in het midden met schroeven 5x80 vast. Standaard levertijd. Daarom maken meubelmakers vaak gebruik van bouwtekeningen. Per meubel vind je handige tips over hoe je de meubels zelf maken kunt, vind je interessante artikelen en de juiste gereedschappen.

Ons assortiment

Met bredere planken zult u de bouwtekening iets moeten aanpassen. Loungebank Steigerhout Bouwpakket Het bouwpakket loungebank steigerhout  bestaat uit op maat gezaagd nieuw gedroogd steigerhout, schroeven en een duidelijke  bouwtekening. Met een gemiddelde prijs van 15 euro per steigerplank kom je alleen voor het steigerhout al op euro.

Stap 6 Schroef de 3 planken vast volgens afbeelding 2 en 4. De steigerhouten tuinbank is bovendien een prima project voor beginnende doe het zelf meubelmakers. Bekijk hieronder alle voordelen. Benodigdheden Materialen 4. Op zoek naar een loungebank van steigerhout met een andere maat. OK, dan geven we je onderaan deze pagina voor het vinden van online bouwtekeningen voor tuinbanken.

Heb je nog geen plan, zelf een steigerhouten tuinbank maken, ik snap het. Daarom maken meubelmakers vaak gebruik van bouwtekeningen.

Gebruikt bij dit advies

Neem een hieronder een kijkje. G 2 Latten van 30 bij 62 milimeter en twee meter lang. Contact Over ons Adverteren Contact Privacy statement. In onderstaande tabel kun je precies zien wat je allemaal nodig hebt voor jouw steigerhouten tuinbank en hoe je deze moet zagen.

Zorg ervoor dat de brede lat aan beide kanten 3,3 cm uitsteekt. Verbind de planken met behulp van de verbindingslatjes D. E 3 Latten van 30x62mmx milimeter.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.10.2019 10:18 Matty:
   Dit doe het zelf voorbeeld is een gratis bouwtekening van Jéwé steigerhout import. Schroef 2 planken x6x3cm.

   20.10.2019 13:48 Cathalijne:
   C 20 Planken van 60 centimeter. Schuif de tweede armleuning tegen de zitting aan.

  Ten anker

  Vond